Setari Cookie-uri

Cele mai noi tendinte in frumusete ale anului 2015

Noul an aduce cu el multe schimbari in ceea ce priveste tendintele in frumusete, asa ca te invit sa le descoperi pe fiecare in parte si sa le adaptezi stilului tau personal.

Fiecare inceput de an este un prilej incredibil pentru cateva schimbari in viata fiecareia dintre noi, asa ca despre asta o sa vorbim in acest articol.

Una dintre cele mai mari schimbari este, desigur, schimbarea look-ului si a infatisarii abordand cele mai noi tendinte in materie de moda, frumusete, si sanatate.

De data aceasta am sa va povestesc un pic despre cele mai noi tendinte in materie de make-up, hairstyle, manichiura si multe alte detalii ce alcatuiesc intreaga noastra tinuta si intregul nostru look cu care vrem sa impresionam de fiecare data.

Eu sunt adepta schimbarilor si va incurajez si pe voi sa indrazniti mai mult ori de cate ori aveti ocazia sa o faceti.

foto: fata frumoasa,Shutterstock

Sprancene groase

A trecut ceva timp de cand sprancenele subtiri le-au detronat pe cele groase si stufoase, pe cele naturale si cat mai usor conturate.

Citește și:

Anul acesta, se poarta sprancele foarte groase, aproape deloc pensate si cat mai bine evidentiate si puse in valoare cu ajutorul unui contur in aceeasi nuanta.

Asadar, poti spune ca ai uitat de grija pensatului excesiv.

Culoare peste tot

Un make-up cat mai colorat este un make-up in tendinte anul acesta. Daca pana acum totul se concentra pe o singura parte a fetei, de anul acesta culoarea este acceptata atat in ceea e priveste machiajul ochilor, al buzelor si al pometilor.

Indrazneste anul acesta sa porti culori cat mai puternice si poti fi sigura ca nu vei da gres.

Manichiura speciala

Anul acesta se poarta culorile puternice, culorile pastelate si cremoase, dar cel mai mult se poarta desenele abstracte, liniile nedefinite si picturile ridicate la nivel de arta.

Unghiile tale devin un adevarat spectacol pentru cei din jur daca te lasi purtata de tendinte si de imaginatie.

Citește și:

Piele stralucitoare

Nu doar anul acesta, dar intotdeauna ne dorim o piele stralcuitoare si fara imperfectiuni. Metodele prin care putem obtine o astfel de piele sunt numeroase si noi am mai discutat despre ele.

In ultimul timp insa se pune un accent deosebit pe o exfoliere realizata corect chiar la noi acasa, iar pentru asta v-am impartasit deja cateva retete incredibile pentru scrub-uri preparate acasa.

De asemenea, periile pentru exfoliere reprezinta un real ajutor si un truc foarte util pentru a putea obtine o piele fina si catifelata apentru o perioada indelungata.

foto prima pagina: fata tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.