Setari Cookie-uri

Top 7 coafuri pentru o primavara trendy

Fii in tendinte in aceasta primavara si adapteaza-te noilor trenduri in materie de hairstyling!

Cum la fiecare inceput de an se stabilesc cele mai importante tendinte in ceea ce priveste industria vestimentara si cea de frumusete, revenim . Am stability deja ce nu trebuie sa ne lipseasac din garderoba noului sezon, am vazut ce tip de machiaj trebuie sa adoptam, iar acum este timpul sa aruncam un ochi si asupra tendintelor in cee ace priveste modul in care ne aranjam si ne purtam parul.

Tot ce pot s ava spun in acets moment este ca tendintele se indreapta mai mult catre partea naturala si incearca sa evidentieze trasaturile fetei.

Impletituri

foto: impletitura, Shutterstock

Impletiturile se mentin in topul preferintelor si in acest sezon asa ca trebuie sa profitam de acest lucru. Naturale, bine definite, simple sau complexe, ele dau intotdeauna o nota eleganta tinutei.

Efect umed

foto: par scurt, Shutterstock

Parul aranjat astfel nu a mai fost de ceva timp in tendintele produse de hairstylistii consacrati, insa in noul sezon ne intalnim din nou cu acest trend si nu putem decat sa ne adaptam.

Citește și:

Volum

foto: par cu volum, Shutterstock

Pastreaza-ti parul natural si ofera-i un pic de volum cu ajutorul unui produs de styling care iti place si care nu iti incarca parul foarte tare.

Valuri

foto: femeie roscata, Shutterstock

Aceasta coafura este una foarte lejera si foarte usor de realizat. Poate fi asemanata cu bucle extrem de lejere si usor ravasite.

Bucle lejere

foto: fata tanara, Shutterstock

Buclele lejere sunt intotdeauna o alegere potrivita fie ca avem un evenimennt special de seara, sau vrem sa abordam o tinuta mai sofisticata pe timp de zi.

Panglici jucause

foto: fata frumoasa, Shutterstock

Daca iti plac coafurile deosebite incearca sa incluzi accesorii delicate si panglici colorate pentru un look special.

Natural

foto: par natural, Shutterstock

Daca astazi nu ai chef sa iti aranjezi parul, nu-i nimic. Ba chiar ai putea sa il ciufulesti putin si sa iesi din casa. Look-ul natural este in topul tendintelor, asa ca nu trebuie sa iti bati capul prea mult daca doua suvite nu stau tocmai asa cum vrei tu.

Citește și:

Foto prima pagina: femei tinere, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.