Setari Cookie-uri

Tendinte in Machiaj Toamna Iarna 2015-2016

Vrei sa afli care sunt ultimele tendinte in machiaj in sezonul toamna/iarna? Sa descoperi elementele cheie ce stau la baza principalelor stiluri de machiaj?

Valentina Balasa Ario, creator de imagine si lector al Fundatiei Calea Victoriei, iti va povesti care sunt tendintele vedeta ale sezonului toamna-iarna 2015-2016.

La fiecare schimbare de sezon asteptam cu nerabdare sa vedem care sunt noutatile in machiaj.

Asa cum era de asteptat, o parte dintre tendintele din sezonul primavara vara 2015 s-au pastrat (machiajul natural, buze rosii, buze in culoarea zmeurei, eye liner-ul grafic, machiajul Twiggy style, smokey eyes subtil, sclipici pe pleoape si farduri de pleoape in culori tari).

Foto interior si prima pagina: Oleg Gekman, Shutterstock

Principalele tendinte pentru sezonul de toamna iarna 2015-2016 sunt:

MACHIAJUL NATURAL Se pune accentul pe frumusetea fara efort, tenul sanatos, stralucitor si luminos, buzele sunt mate, sprancenele sunt naturale si groase, blush-ul este extrem de discret. Machiajul natural a ramas in preferinte in mod constant in ultimii ani si va ramane si in viitor.

Citește și:

TEN BRONZAT Ochii si buzele sunt in nuante de bronz, accentul se pune pe tenul intens bronzat si stralucitor. Sprancenele sunt naturale, ochii sunt definiti foarte discret. Culorile folosite pentru acest machiaj sunt in nuante de teracota, bej cald si aramiu.

BUZE IN CULORI FOARTE INCHISE Se pune accentul pe contrastul dintre buze si ten, ochii sunt fardati foarte discret, blush-ul este aproape inexistent.Tenul are un aspect foarte palid, buzele sunt fardate in culori foarte inchise, inclusiv negru, din acest motiv acest trend a fost numit si Vampire.

SMOKEY Stilul smokey a fost preferat constant de-a lungul timpului, suferind mici modificari de la un sezon la altul. Daca in sezonul trecut era favorit machiajul smokey transparent colorat, in acest sezon apar variante de smokey cu interventii grafice subtile.

OCHI DE PISICA Acest machiaj pune accentual pe ochi foarte bine definiti, buzele sunt mate si fardate extrem de discret, blush-ul este aproape inexistent. Pleoapele sunt conturate puternic cu eye liner sau cu fard colorat.

Citește și:

EYE LINER GRAFIC Daca in sezonul trecut am remarcat machiajul de inspiratie pop art, in acest sezon descoperim o evolutie a acestui trend, in sensul ca eye linerul este folosit pentru a desena modele fanteziste pe pleoape, cat si pe restul fetei. Pleoapele sunt pictate cu modele grafice, care imita tatuajele, cu ajutorul eye liner-ului negru sau colorat. Buzele sunt mate si naturale, blush-ul este aproape inexistent.

Un articol de Valentina Balasa Ario, creator de imagine si lector al Fundatiei Calea Victoriei

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.