Setari Cookie-uri

Top 5 trenduri in frumusete de care trebuie sa scapam

Ce nu se mai poarta in materie de frumusete in 2016?

Foto Ollyy / Shutterstock

2. Bucle supradimensionate

O astfel de coafura este atat de des intalnita printre vedetele de la Hollywood incat aproape nimeni nu mai baga de seama zeci si zeci si zeci de coafuri identice, respectiv parul coafat in bucle mari care sunt apoi desfcute iar suvita din fata este intoarsa catre exterior. In anul urmtor, buclele ca dupa plaja sunt in trend si pot fi obtinute foarte usor, inclusiv de persoanele cu parul foarte drept. De altfel, aceasta coafura a devenit sursa unui mit urban: bucle obtinute cu ajutorul bauturilor carbogazoase.

3. Fata extrem de conturata

Cu siguranta toata lumea a vazut imaginile de pe internet cu fete care aratau a palete de pictor din cauza numeroaselor nuante folosite pentru conturul excesiv al fetei. Din fericire, in anul care urmeaza, scapam definitiv de acest trend, inlocuit de un look natural. Singura trasatura a fetei conturata in 2016 va fi obrazul, insa chiar si pentru acest lucru sunt recomandate nuante de roz pastelat, piersica, somon.

Citește și:


Subbotina Anna / Shutterstock

4. Buzele exagerate

Cele doua surori mai mici din Klanul (pardon) Kardashian s-au facut fete mari si au luat cu asalt nu doar podiumurile de moda, dar si retelele de socializare. Daca pe Kimmie a facut-o celebra fundul, si la propriu si la figurat, Kendell si Kylie mizeaza pe buze. Prin urmare, in fiecare selfie, cele doua apar cu buzele foarte bine conturate, rujate cu simt de raspundere si neaparat tuguiate. Din pacate pentru ele, in ceea ce priveste buzele, trendurile din anul urmator impun o imagine mai naturala si un contur mult mai subtil al gurii.

5. Sprancene inchise la culoare

Toata lumea isi aminteste anii de glorie ai sprancenelor foarte bine pronuntate, care dadeau un aer misterios si chiar usor malitios fetei. Cu timpul, acest trend a fost exagerat pana acolo incat femeile isi penseaza sprancenele foarte, foarte subtiri apoi le acopera cu fard. In loc de sprancene naturale, evidentiate, ajung in cele din urma sa arate ca doua lipitori pe frunte. Din fericire, trendul sprancenelor foarte bine conturate urmeaza a fi inlocuit cu sprancene de dimensiuni medii si apropiate de culoarea naturala a podoabei capilare.

Citește și:

Life is Life / Shutterstock

Foto prima pagina Veronika Veronikovna / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.