Setari Cookie-uri

6 idei de manichiura sexy pentru toamna/iarna 2017

Tu stii cum iti faci unghiile in sezonul rece care urmeaza? Noi stim!

De la culori tari, intense pana la reinterpretarea clasicului French Manicure, de la motive grafice si pana la stilizari ale unor texturi, lacul de unghii a avut rol de accesoriu-statement pe catwalk-urile din prezentarile de moda pentru toamna/iarna 2017.

Si pentru ca manichiura ta este o carte de vizita si vine in completarea tinutei tale, alaturi de pantofi, geanta, accesorii si bijuterii, iti prezentam nominalizarile la “cele mai sexy unghii” ale sezonului rece 2017. Preferata ti-o alegi tu:

1. Texturile metalice sunt foarte chic, si nu doar la haine si accesorii. Ci si pe unghii! Argintiu, auriu, bronz, cupru – alege “metal lichid” pentru un look wow, indraznet.

Oja L'oreal Resist & Shine Titanium - 18.9 lei

2. Grafismele – animal-print, motive abstracte, dungi si degradeuri – sunt la mare cautare ca “nail-art”. Stabilizeaza-le cu un lac incolor.

Citește și:

Topcoat - 10,99 lei

3. Culorile acide fac iarna mai fierbinte! Fie iti vopsesti unghiile in oranj, verde, galben, cobalt, fuchsia, fie alegi mai multe tonuri neon in aceeasi manichiura.

Oja culorile naturii neon - 11 lei

4. Se poarta negru si gri-antracit, alaturi de tinute dark, cu tenta Punk si Goth.

Oja culorile naturii dark - 11 lei

5. Daca nu preferi motivele complexe, tonurile intense sau grafismele stilizate, atunci poate alegi o manechiura naturala, nude.

Oja culorile naturii nude - 11 lei

6. In cazul in care vrei sa fii de-a dreptul cuceritoare si atragatoare, unghiile rosii, lungi si usor ascutite catre varf te vor face de-a dreptul sexy.

Oja L'oreal Resist & Shine Titanium Matte - 18, 9 lei

foto prima pagina: Tamara83, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.