Setari Cookie-uri

4 trenduri uitate care au revenit in lumina reflectoarelor

Trendurile clasice in materie de machiaj si-au facut din nou aparitia pe podiumurile de moda, fiind asortate la tinutele manechinelor. La cererea designerilor, make-up artistii au readus in lumina reflectoarelor trendurile anilor 50, 60, 70 si 80.

Trendurile clasice in materie de machiaj si-au facut din nou aparitia pe podiumurile de moda, fiind asortate la tinutele manechinelor. La cererea designerilor, make-up artistii au readus in lumina reflectoarelor trendurile anilor ’50, ’60, ’70 si ‘80.

Iata 4 tipuri de machiaj care au devenit trenduri:

1. Machiajul puternic al buzelor

In acest sezon, culorile electrice si stralucitoare palesc in favoarea culorilor mate in nuante de rosu sau portocaliu.

Pentru a pastra un machiaj perfect al buzelor, foloseste un creion de buze in aceeasi nuanta cu cea a rujului. Astfel, rujul nu va mai patrunde printre ridurile fine din jurul gurii si nici nu va depasi conturul natural al acestora.

Daca decizi sa pui accentul pe buze, este indicat ca, pentru machiajul ochilor, sa folosesti nuante cat mai deschise de bej, maro deschis, gri sau crem. Foloseste un anticearcan pentru zona ochilor si, pentru a sprancene perfect conturate, foloseste un creion special cu doua nuante mai deschise decat culoarea lor naturala.

Foloseste doar mascara in nuante inchise (maro sau negru), insa limiteaza-te doar la genele de sus pentru a nu avea ochii prea incarcati. Daca genele se lipesc, foloseste un pieptene special.

2. Ochi bine conturati

Pentru a crea un astfel de machiaj, ai nevoie de tus negru, fard crema in nuante deschise si mascara pentru volum.

Pentru inceput aplica fardul crema pe intreaga suprafata a ochilor. Nu aplica foarte mult pentru a nu se strange intr-o linie groasa inestetica. Cu ajutorul pensulei de la tus, traseaza o linie dreapta exact deasupra genelor, din coltul interior spre coltul exterior al ochilor.

Adauga pana la trei straturi de mascara pentru volum, insa ai mare atentie la cum o aplici deoarece genele se pot lipi foarte usor intre ele.

Restul machiajului fetei ar trebui sa fie unul natural. Adauga un blush roz pal sau bej-piersica pe pometi, iar in ceea ce priveste buzele, poti folosi un ruj mat in nuante deschise (maro, crem, bej, roz pal).

3. Machiajul stralucitor

“Era disco” se caracteriza prin haine in culori electrizante, par tapat si machiaj stralucitor. Pentru un astfel de make-up foloseste sclipici fin macinat pulberi nu doar pentru zona pometilor, ci pentru intreaga fata: buze, ochi, ten si gat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.