Setari Cookie-uri

7 secrete de frumusete

Un corp frumos se remarca prin sanatate si te ajuta sa te simti foarte bine in pielea ta. Petrece cat mai putin timp in fata oglinzii, uita de tratamentele costisitoare si afla din randurile de mai jos cateva secrete de frumusete utile, la indemana oricui:

Un corp frumos se remarca prin sanatate si te ajuta sa te simti foarte bine in pielea ta. Petrece cat mai putin timp in fata oglinzii, uita de tratamentele costisitoare si afla din randurile de mai jos cateva secrete de frumusete utile, la indemana oricui:

1. Cum sa alegi corect fondul de ten


Fondul de ten este un produs cosmetic esential in machiaj, care ar trebui sa sigure un aspect placut tenului, fara a-l incarca. Insa, pentru a conferi tenului o culoare uniforma, cat mai naturala, trebuie sa alegi cu atentie tipul de fond de ten potrivit pielii tale.

Pentru a face alegerea corecta, testeaza nuanta aleasa nu la interiorul mainii, ci pe fata, in zona maxilarului, la lumina naturala. Lumina conteaza foarte mult atunci cand iti alegi un nou fond de ten. O sursa de lumina artificiala poate influenta negativ culoarea tenului. Astfel, tinand cont de lumina zilei vei face cea mai buna alegere.

2. Ascunde cearcanele

Anticearcanul nu este singurul produs cosmetic destinat camuflarii cearanelor. Pentru un plus de acoperire si luminozitate, utilizeaza si un fard de pleoape nude, usor sidefat. Aplica un strat fin pe cearcane utilizand o pensula mare. Particulele sidefate vor conferi privirii profunzime si un plus de lumina.

3. Metode naturale de albit dintii


-Clateste dintii in fiecare seara cu bicarbonat de sodiu. Fa un amestec din trei lingurite de bicarbonat de sodiu cu o lingurita de sare si aplica-l pe dinti cu o periuta. Lasa-l sa actioneze cateva minute si apoi clateste cu apa calduta.

-Decoctul de busuioc este un alt remediu probat in timp, care s-a dovedit eficient pentru albirea dintilor. Se prepara dintr-o cana de 250 ml de apa rece, in care se pun la macerat trei lingurite de frunze uscate. Ingredientele se lasa 20 de minute, apoi se fierb foarte bine. Dupa ce au dat in clocot, vasul se ia de pe foc si lasa la infuzat 15 minute. Cu acest amestec se clateste gura de 3-4 ori pe zi.

4. Tine ridurile la distanta

Curata foarte bine tenul de impuritati, utilizand un sapun special pentru fata si lotiune tonica fara alcool. Nu ocoli nici mastile naturiste usor de preparat acasa. Iata cateva masti naturale antirid, care iti vor asigura rezultate de durata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.