Setari Cookie-uri

Tie ce culoare de par ti se potriveste?

Parul reprezinta una dintre cele mai importante comori ale femeii si, de aceea, este foarte important sa aiba culoarea perfecta pentru a putea scoate in evidenta trasaturile feminine, asortandu-se perfect cu tenul si ascunzand defectele.

Parul reprezinta una dintre cele mai importante comori ale femeii si, de aceea, este foarte important sa aiba culoarea perfecta pentru a putea scoate in evidenta trasaturile feminine, asortandu-se perfect cu tenul si ascunzand defectele.

In momentul in care culoarea parului se combina armonios cu nuanta pielii tale, tenul va avea un aspect natural, o stralucire aparte si va arata sanatos, frumos si curat.
Iata cele mai importante nuante de par:

1. Blondul

Blondul reprezinta cea mai feminina culoare a parului. Desi par a fi foarte usor de obtinut, aceste nuante reusesc de foarte multe ori sa distruga parul din cauza substantelor din vopseaua de par. De aceea, este indicat sa mergeti la un salon de infrumusetare daca doriti sa obtineti un blond curat si sanatos.
In ceea ce priveste blondul, parul nu are nevoie de o singura nuanta de blond, ci de mai multe pentru a crea acele umbre si lumini necesare unei coafuri simple, insa elegante. Daca este folosita o singura culoare, parul va arata ars si neingrijit.

Blondul modern se obtine prin combinarea mai multor culori. Astfel, vei obtine o nuanta perfecta care va lumina tenul si ii va oferi stralucire.

Este important sa retineti ca nu oricarei femei i se potriveste blondul. Daca aveti un ten masliniu sau ciocolatiu, optati pentru o culoare mai inchisa.

Celebritati care nu se tem de blond: Shakira, Heidi Klum, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Blake Lively, Hayden Panettiere.

2. Rosul

Nuantele de rosu reprezinta senzualitate, eleganta si rafinament. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte putine femei care indraznesc sa poarte parul rosu deoarece pentru o astfel de culoare ai nevoie de indrazneala si putin nonconformism.

Parul rosu nu se poate caracteriza prin naturalete insa, in schimb, poate fi foarte usor de purtat daca se tine cont de anumite reguli:

a) Folositi intotdeauna mai multe nuante de rosu;
b) Indiferent de culoarea aleasa, nu uitati sa adaugati si o nuanta mai inchisa, asemanatoare cuprului;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.