Setari Cookie-uri

Practic: Coafuri si tunsori in tendinte

In materie de coafuri revin in trend buclele inspirate din anii 40, tunsorile scurte si suvitele rebele care adauga un plus de expresivitate si dinamism.

In materie de coafuri revin in trend buclele inspirate din anii ’40, tunsorile scurte si suvitele rebele care adauga un plus de expresivitate si dinamism. Asadar, daca te intrebai cum iti vei purta parul in sezonul acesta, afla care sunt propunerile designerilor si stilistilor in materie de hairstyle:

Pixie

TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actress Carey Mulligan attends the 'Never Let Me Go' Premiere held at the Ryerson Theatre during the 35th Toronto International Film Festival on September 11, 2010 in Toronto, Canada. (Photo by Jason Merritt/Getty Images) Noul trend care face furori printre vedetele de la Hollywood este tunsoarea pixie. Plina de atitudine si nonconformism, aceasta a fost adoptata de celebritati precum Emma Watson, Anne Hathaway sau Carey Mulligan, care pana de curand se mandreau cu parul lor lung si bogat. Tunsoarea pixie pune foarte bine in evidenta trasaturile fetei si este lejera, ideala pentru cele care isi doresc un look rebel, in tendinte. Aceasta presupune ca parul sa fie tuns foarte scurt, filat la spate si in parti, conferind volum gratie suvitelor rebele.

Procesul de coafare al acestei tunsori este extrem de simplu si nu necesita un efort prea mare. Dupa baie, parul se poate usca liber si un strat de spuma este suficient pentru a obtine un look proaspat, fara prea mult efort. Rihanna, Victoria Beckham, Katie Holmes, Keira Knightley ori supermodelul Agyness Deyn sunt alte nume sonore care au renuntat de-alungul timpului la buclele lungi in favoarea unei tunsori scurte.

Lung si ondulat

Aceasta tendinta este inspirata din anii ’40 si este caracterizata de naturalete si volum. Parul este lasat liber pe spate, drept sau usor buclat. Se potriveste atat la tinute elegante, cat si la tinute sport casual. Pentru aceasta coafura cararea se poarta pe mijloc sau intr-o parte, iar machiajul trebuie sa fie clasic, foarte aproape de natural.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.