Setari Cookie-uri

Transforma machiajul de zi intr-unul de seara in doar cateva minute

Inainte de o petrecere sau un eveniment, femeile petrec foarte mult timp in fata oglinzii pentru a isi realiza un machiaj sofisticat, care sa le puna in valoare trasaturile fetei. Dar ce faci in momentul in care te grabesti si nu ai timp de nimic?

Inainte de o petrecere sau un eveniment, femeile petrec foarte mult timp in fata oglinzii pentru a isi realiza un machiaj sofisticat, care sa le puna in valoare trasaturile fetei. Dar ce faci in momentul in care te grabesti si nu ai timp de nimic?

O femeie trebuie sa fie intotdeauna pregatita, indiferent de situatie. De aceea este necesar ca in poseta sa ai si cateva produse necesare pentru efectuarea unui machiaj de seara. Pentru a obtine un machiaj de seara in momentele in care te grabesti, ai nevoie de:

- pudra compacta;
- fard in culori inchise, tus negru sau creion dermatograf;
- un ruj intr-o nuanta calda si unul puternic colorat;
- blush.

Iata cateva sfaturi pentru a transforma machiajul de zi intr-unul de seara in doar cateva minute:

1. Foloseste pudra

Pentru a oferi un aspect mat tenului tau, foloseste pudra compacta. Aceasta absoarbe excesul de sebum si nu inchide porii. Pentru aplicare poti utiliza un buretel special sau o pensula cu peri moi si desi. Efectueaza miscari circulare si accentueaza zona T a fetei daca ai un ten gras.

2. Ochi expresivi si bine conturati

Pentru machiajul ochilor ai nevoie de farduri in culori inchise, tus negru sau creion dermatograf. Daca nu ai timp suficient pentru aplicarea fardurilor (acestea necesita precizie), poti contura zona ochilor cu ajutorul unui tus lichid sau a creionului dermatograf.

Traseaza o linie subtire exact la baza genelor superioare incepand din coltul interior al ochiului si sfarsind in capatul exterior al pleoapei cu o codita. Daca vrei sa adopti un look usor extravagant, poti folosi un creion dermatograf in nuante colorate.

3. Buze senzuale

Pentru un machiaj glamour, aplica un ruj mat in culori puternice (rosu intens, maro, aramiu, roz bombon, violet sau portocaliu) pe intreaga suprafata a buzelor, fara a depasi conturul natural al acestora. Daca ai buzele subtiri poti trece cu 1-2 milimetri de linia exterioara a buzelor.

Sfat
: daca ai folosit pentru machiajul ochilor farduri inchise, nu mai este cazul sa accentuezi si buzele. Poti aplica rujuri in nuante calde, naturale precum rose, corai, crem, bej sau piersica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.