Setari Cookie-uri

Practic: Machiaj diafan inspirat de Adele

Apreciata pentru naturaletea care o caracterizeza, artista britanica Adele a schimbat machiajul discret pe unul vintage, seducator in cadrul premiilor Grammy. Tenul luminos, ochii bine conturati si buzele de un rosu aprins sunt principalele trasaturi ale makeup-ului purtat de Adele.

Apreciata pentru naturaletea care o caracterizeza, artista britanica Adele a schimbat machiajul discret pe unul vintage, seducator in cadrul premiilor Grammy. Tenul luminos, ochii bine conturati si buzele de un rosu aprins sunt principalele trasaturi ale makeup-ului purtat de Adele.

Acest look este unul sofisticat, potrivit seara la orice eveniment special. Tine cont de urmatoarele indicatii si vei putea sa iti realizezi acest machiaj singura:

1. Hidrateaza tenul

Pentru inceput aplica pe fata o crema puternic hidratanta. Foloseste un fond de ten rezistent la transfer care asigura o acoperire perfecta. Daca nu ai o pensula speciala la indemana intinde foarte bine fondul de ten cu un burete umed. Incepe de sub zona ochilor, continuand inspre pometi, barbie, gat si frunte.

Acopera cercanele cu un baton corector lichid intr-o nunata asemanatoare bazei de machiaj. Daca nu utilizezi un primer, aplica un strat subtire de corector si pe pleoape.

2. Ploapele sunt bine definite

Fardul de baza pentru machiajul pleoapelor este deschis. Intinde-l pe toata pleoapa mobila dar si in partea superioara, sub sprancene. Pata de culoare este asigurata de un fard roz piersica. Aplica-l din coltul exterior catre interiorul ochiului cu varful pensulei.

Eye liner-ul este definitoriu pentru machiajul vintage. Cu o pensula subtire traseza o linie dreapta urmarind lina genelor fara sa faci pauze. Retraseaza si ingroas-o dinspre mijloc catre exterior.

Traseaza o linie subtire si pe pleoapa inferioara. Inspre colturi cele doua linii trebuie sa se uneasca discret. Corecteaza micile imperfectiuni cu un betisor de urechi umezit.

3. La final, urmeaza accentele de efect

Finiseaza machiajul pleoapelor cu mascara. Aplica rimel din abundenta pe genele de sus dar si pe genele inferioare. Ocupa-te apoi de aspectul sprancenelor. Pentru conturul lor foloseste un fard maro si intinde-l cu o pensula urmarind directia de crestere a firelor. Foloseste un gel pentru sprancene sau un rimel transparent pentru a le fixa forma.

Pometii sculptati, bine evidentiati completeaza armonios machiajul lui Adele. Obtine acelasi efect trasand intai un contur fin cu o pudra deschisa, apoi aplica blush-ul.

Cu siguranta, buzele rosii reprezinta centrul de interes al acestui machiaj. Traseaza intai conturul buzelor cu un creion apoi aplica rujul.

Sursa foto main: Northfoto

Pentru mai multe detalii, urmareste clipul de mai jos:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.