Setari Cookie-uri

Advertorial (P) 6 probleme moderne, 6 produse ultra-moderne gata sa te ajute!

Este adevarat ca traim intr-o lume moderna, in care cu totii ne dorim sa aratam impecabil si sa intruchipam perfectiunea. Pentru a ajunge insa aici, avem nevoie de timp si de cele mai bune sfaturi, venite din partea unor specialisti in domeniul frumusetii.

CUPON REDUCERE 10% : IARNA 2013

1. Albirea dintilor

Crest Whitestrips sunt benzi de albire a dintior destinate folosirii acasa. Formula unica iti va albi dintii in doar cateva zile, fara sa puna in pericol smaltul. Compozitia benzilor de albire Crest Whitestrips este aceeasi cu cea folosita de medicii stomatologi. Care este diferenta? Aceleasi rezultate la un pret mult mai mic. Crest Whitestrips Apartine companiei Procter & Gamble SUA. Calitatea produsului este atestata de timp. Din 2001 pe piata din SUA. In plus, daca nu esti multumita de produs, primesti banii inapoi!

Pe Zamo.ro gasesti o gama larga de produse pentru albirea dintilor, de la benzi, la creioane de albire, pana la ata dentara, apa de gura, pasta de dinti si periute de dinti.In plus, daca nu esti multumita de produs, primesti banii inapoi!

2. Cearcane

Cearcanele sunt o problema cu care se confrunta foarte multe femei. Recomandarea noastra este serul Sudden Change, un produs care rezolva instantaneu ridurile inestetice, cearcanele si pungile care se pot forma sub ochii tai. Ce este fabulos? Functioneaza si fara aplicarea fondului de ten si totul in 3 minute de la aplicare!

3. Transpiratie

Toata lumea transpira. Cu totii am simtit asta, acele situatii de frica sau de emotie, cand bataile inimii accelereaza, tensiunea arteriala creste, si acea prima picatura de sudoa re aluneca pe corpul tau. Pentru multi, transpiratia este o sursa de anxietate, jena si chiar depresie. Sudoarea, la urma urmei, este perceputa de societate ca fiind un semn de igiena precara sau ca o lipsa a conditiei fizice.

ZAMO.ro ofera o linie completa de produse care lupta impotriva transpiratiei direct in zona afectata - zona axilei, palme, fata, picioare sau spate - dar fara a opri intregul mecanism de transpiratie in sine. Incercati si simtiti diferenta!

4. Vergeturi si Cicatrici

ScarGel Crema pentru Vergeturi este o crema cu o formula revolutionara care combina o serie unica de ingrediente: Cepalina, Acid Hyaluronic si Centella Asiatica. Intr-un studiu clinic realizat recent, 80% dintre participanti au observat imbunatatiri vizibile in aspectul total al vergeturilor, dupa ce au folosit noul ScarGel Crema pentru Vergeturi pentru 12 saptamani. Asta inseamna 8 din 10 femei. Iata un motiv bun pentru a incerca aceasta noua formula.

5. Genele

Daca folositi zilnic Ardell - Stimulator de crestere a genelor si sprancenelor, veti obtine cele mai lungi si cele mai dese gene pe care le-ati avut vreodata. Ardell se aplica zilnic, ca un rimmel lichid obisnuit. Fiti rabdatoare, si in 3-4 saptamani, genele vor arata din ce in ce mai frumoase. Ardell Lash Accelerator este cel mai puternic si cel mai rapid tratament pentru gene, dintre toate produsele de acest gen. Formula noastra speciala care nu contine saruri si nu irita ochiul deosebeste Ardell de celelalte produse. De asemenea, Ardell este produsul preferat de purtatoarele de extensii, care observa un sprijin mai bun si o rezistenta mai mare a genelor. Genele tale vor fi mai frumoase, mai dese, mai lungi si mai rezistente in urma tratamentului cu Ardell.

6. Caderea Parului

Stiati ca femeia este nascuta cu aproximativ 100.000 de foliclui de par pe cap, si le pastreaza pentru tot restul vietii? Cele mai multe femei pierd intre 50 si 100 de fire de par pe zi. Daca parul tau este sanatos, acesta va creste la loc pe cont propriu.

Este posibil ca pierderea parului sa fie ereditara, dar nu este nevoie sa traiti cu ea pentru totdeauna. Minoxidil este primul si singurul tratament aprobat de Ministerul Sanatatii dovedit clinic ca poate duce la regenerarea parului. Minoxidil actioneaza prin penetrarea scalpului dumneavoastra pentru a revitaliza si stimula regenerarea foliculilor de par. De aceea Minoxidil este produsul #1 recomandat de medicii dermatologi pentru caderea ereditara a parului la femei. Cu cat incepeti tratamentul mai curand, cu atat sansele de regenerare a parului dumneavoastra sunt mai mari.

Si nu ne oprim aici! ZAMO.ro ofera multe alte tratamente, fabricate in SUA de catre cei mai buni specialisti, si formulate special pentru nevoile dumneavoastra.

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.