Setari Cookie-uri

Scapa de celulita: Trucuri simple si eficiente!

Celulita - unul dintre cei mai mari dusmani ai femeilor!

Celulita este, intr-adevar, o foarte mare problema legata de aspectul nostru. Este una dintre acele probleme care sunt atat de mari incat nici macar nu ne pasa ca le mai are si altcineva. Nu ne incalzeste cu nimic nici faptul ca ii afecteaza si pe barbati – lor nu le pasa la fel de mult de cum arata in slip.

Sursa foto: Shutterstock.

Ce este celulita?

Stim cu toatele: este deformarea stratului adipos bla-bla-bla- grasime-apa retinuta in corp – coaja de portocala...

Insa nu este doar atat. Acesta este varful aisbergului, caci celulita nu este doar o problema estetica, ci si una fizica. Tesuturile de colagen de la nivelul bratelor, coapselor si feselor se umplu cu grasime si toxine, deformand pielea si afectand negativ miscarea fluidelor in organism. Astfel, celulele primesc constant grasimi, insa nu le mai pot elimina.

Citește și:

De aceea, celulita este o problema ce trebuie atacata pe mai multe planuri.

Cu siguranta ai incercat deja diferite diete ce nu au dat rezultat. Daca te-a enervat destul de tare, poate ai fost si la sala si, in afara catorva kilograme piedute, nu ai obtinut un rezultat multumitor.

Precum probabil ai observat (la tine sau la femeile din jur), celulita are mai multe stadii. Cel mai putin grav, denumit gradul 0, este cel cand pielea este intinsa, insa, atunci cand o strangi, capata un aspect ciudat (fara gropite, inca), iar cel mai grav e cel in cand celulita este evidenta, indiferent de pozitia pe care o adopti.

In stadiul incipient, aceasta poate fi tratata combatand, de fapt, cauzele acesteia: sedetarismul si stilul alimentar nesanatos. Prin urmare, exercitiile fizice (aerobic, fitness, alergari, yoga, pilates etc) si revenirea la o alimentatie corespunzatoare sunt prietenii tai.

Citește și:

Asadar, cum scapam de celulita?

Trebuie sa stii, inainte de a trece la acest segment al articolului ca masurile impotriva celulitei nu au efect permanent decat daca ele sunt respectate continuu.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.