Setari Cookie-uri

Masti homemade pentru toate tipurile de par

Pretuieste fiecare fir de par si aplica-ti tratamentul necesar tipului tau de par.

Problemele podoabei capilare sunt dintre cele mai variate, iar despre cauzele acesteia am discutat intr-un alt articol. Acum ne vom indrepta atentia doar spre tratamentele naturiste si vom alege cate un exemplu de masca facuta in casa pentru fiecare tip de par.

Tratament pentru parul subtire

Ai nevoie de jumatate de ceasca de bere (trebuie lasata intai sa isi piarda acidul), o lingurita de ulei de floarea soarelui sau de rapita si de un ou crud. Amesteca ingredinetele pana obtii o solutie omogena, apoi aplic-o pe parul curat si uscat. Maseaza astfel incat sa o distribui uniform si las-o sa actioneze un sfert de ora. Clateste bine cu apa rece.

Tratament pentru parul uscat

Amesteca 2 linguri de ulei de masline cu jumatate de ceasca de miere la radacina parului si aplica pe parul curat, masand usor pana cand acesta este acoperit in intregime de miere. Las-o sa actioneze 20 de minute, apoi clateste cu apa calda. Poti adauga acestui amestec si o lingura de ulei de avocado si/sau un galbenus, in cazul in care parul tau are nevoie de mai multa hranire.

Citește și:

Tratament pentru parul ars sau vopsit

Ai nevoie de doua lingurite de gel de aloe vera, doua lingurite de glicerina vegetala si patru linguri de ulei de avocado. Amesteca ingredientele pana cand obtii o solutie omogena. Aplica intai la radacina, apoi maseaza pana cand tot parul este acoperit cu aceasta solutie. Strange parul intr-un prosop si ramai asa aproximativ 20 de minute, apoi spala-te dupa obicei.

Va trebui sa intrerupi tratamentul daca apar iritatii; de altfel, poti continua sa aplici aceasta masca de fiecare data cand te speli.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.