Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Slabeste rapid si sigur cu iLipo! Pierde pana la 4 cm la fiecare sedinta cu alternativa inteligenta a liposuctiei!

Acum ca a venit vara si purtam haine subtiri, suntem din ce in ce mai preocupati de kilogramele in plus si facem eforturi sa ne recuperam silueta. Atunci cand dietele restrictive nu mai dau rezultate si intalnim obstacole in a dobandi greutatea ideala si forma fizica dorita, putem cere ajutor tehnologiei pentru a rezolva problema. Laserul de ultima generatie i-Lipo ne ajuta in lupta impotriva kilogramelor in plus si a adipozitatilor localizate.

Ce este i-Lipo?
I-Lipo este un echipament inovator cu laser de joasa intensitate care trateaza adipozitatile localizate si reduce masa de grasime din organism, procedura corporala non-invaziva, eficienta si sigura.
I-Lipo este un tratament de mare succes si in alte tari europene si in Statele Unite si a obtinut in anul 2010 in Franta prestigiosul premiu Victoire de la Beaute pentru cel mai eficient tratament de slabit. In Romania puteti beneficia de el doar in centrele Cellulem Block din Bucuresti si Constanta

Cum functioneaza laserul lipoliza i-Lipo?

Tesutul adipos este responsabil de inmagazinarea grasimii, energie pentru corpul nostru. Acesta contine trigliceride in forma semilichida care maresc de pana la 10 ori volumul sau normal.
i-Lipo actioneaza direct asupra celulelor de grasime, le accelereaza metabolismul prin activarea mitocondriei responsabila de acesta. Este cunoscut si sub numele de laser lipoliza (ardere grasimi) sau alternativa non-invaziva a liposuctiei pentru ca actioneaza direct asupra grasimii localizate, reducand imediat volumul adipocitelor, prin eliminarea continutului acestora. Acizii grasi, colesterolul, trigliceridele sunt transformate in sursa instantanee de energie si consumate cu mai multa usurinta.

Procesul de slabire este acum mult mai usor si eficient cu noua tehnologie laser de ardere a grasimilor!

Avantajele i-Lipo

- Este o tehnologie de ultima generatie, non-invaziva si sigura, nu afecteaza tesuturile invecinate;
- Trateaza grasimea localizata;
- Slabire rapida;
- Reduce masa de grasime din organism;
- Rezultate imediate dovedite stiintific.


Da o sansa siluetei tale si incearca i-Lipo, alternativa inteligenta a liposuctiei!

Afla mai multe pe www.cellulemblock.ro .

Rezultatele sunt imediate, dupa fiecare sedinta 2-4 cm pierduti in talie si pierdere in volum de-a lungul intregului tratament.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.