Setari Cookie-uri

Beneficiile uleiului de argan

Uleiul de argan - elixirul tineretii si al frumusetii.

Uleiul de argan in tratamentul acneei:

Pentru ca are efect antiseptic, uleiul de argan este un aliat perfect in combaterea acneei. Se aplica uleiul doar pe zonele afectate in starea pura in care il achizitionati de la magazin. Este bogat in antioxodanti si are un efect uimitor asupra tenului tau. Daca te-ai saturat sa incerci tot felul de creme pentru a gasi o solutie in ceea ce priveste problema ta, nu ezita sa incerci si uleiul de argan. Pentru rezultate mai rapide, foloseste-l dimineata si seara. Renunta la machiaj si la alte creme cosmetice.

Uleiul de argan pentru par:

Parul tau si-a pierdut stralucirea si observi cum incepe sa cada din ce in ce mai mult? Uleiul de argan este solutia! Aplica uleiul de argan pe scalp sau doar pe lungimea firului de par si vei vedea diferenta in cateva zile. Poti opta pentru o masca din ulei de argan si un albus de ou: amesteca cele doua ingrediente pana se omogenizeaza si aplica amestecul pe par. Lasa-l sa actioneze timp de 30 de minute apoi spala bine parul cu sampon pentru a indeparta tot uleiul. Repeta tratamentul o data pe saptamana sau o data la doua saptamani.

Citește și:

Uleiul de argan pentru vergeturi:

Cu ajutorul masajului efectuat cu uleiul de argan, putem scapa definitiv de vergeturi. Acesta are rolul de a inmuia tesuturile pielii, iar masajul ajuta la refacerea lor.

Uleiul de argan pentru unghii:

Daca unghiile tale sunt moi si subtiri, dace se exfoliaza si nu arata asa cum ti-ai dorit, incearca tratamentul cu ulei de argan. Amesteca uleiul de argan cu zeama de lamaie si maseaa unghiile inainte de culcare (sau in timp ce vizionezi un film) timp de o saptamana. Unghiile tale vor prinde puteri si nu vei mai avea probleme cu exfolierea lor.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.