Setari Cookie-uri

Tot ce trebuie sa stii despre fermitatea sanilor

Datorita fluctuatiilor de greutate, sau din cauza faptului ca sunt prea grei, sanii tai se pare ca o iau la vale, iar tu nu mai esti multumita de ei. Pentru a evita asta si a-i readuce la forma initiala, iti recomand cateva reguli care ar trebui sa faca parte din rutina ta zilnica. A...si nu uita de sport!

Asa cum ti-am promis acum cateva zile, revin cu o discutie despre fermitatea sanilor, mai exact despre ceea ce trebuie sa facem pentru a avea sanii fermi si ce exercitii sunt mai eficiente.

Sunt sigura ca printre voi mai exista si femei care inca nu vor sa apeleze la chirurgia plastica si bine fac. Metodele naturale dau rezultate ceva mai greu, intr-adevar, dar sunt rezultate reale, palpabile si naturale.

Fermitatea sanilor nu se rezolva numai prin sport, ci si prin micile obiceiuri nesanatoase pe care le ignoram. Pentru a nu permite lasarea sanilor trebuie sa tinem cont de cateva reguli inainte sa ne gandim la sport.

1. Alegerea sutienului potrivit

Nu alege un sutien mai mic doar pentru a iti sufoca sanii prea tare in speranta ca ei vor parea mai mari si mai fermi. Elege un sutien care sa iti sustina sanul asa cum trebuie, sa nu te stranga, dar nici sa iti ramana loc de doua degete. Daca alegi un sutien nepotrivit, forma sanilor poate suferi modificari.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.