Setari Cookie-uri

Masti cu rosii pentru toate tipurile de ten

Stiai ca rosiile au o multime de beneficii pentru tenul tau? Descopera aici masca potrivita in functie de tipul de ten pe care il ai.

Este vara, iar fructele si legumele ne indeamna sa le consumam acum cat sunt proaspete. Pe langa beneficiile pe care le au asupra organismului, fiecare fruct si fiecare leguma in parte se poate transforma intr-un aliat in ceea ce priveste ingrijirea tenului.

Astazi am sa va propun cateva masti de fata pe baz de rosii, pentru ca este sezonul lor, iar cheltuiala este una minima pe care si-o poate permite oricine.

O vedeam adesea pe bunica mea cum rupea o rosie din gradina, o taia pe jumatate si isi masa tenul cu rosia simpla. Dupa cateva minute se clatea cu putina apa si cam asta era crema ei de fata. Imi spunea ca asa face inca de cand era tanara si niciodata nu a avut probleme cu tenul, asa ca m-am gandit sa ma documentez si eu un pic si sa vad ce masca imi pot prepara cu ajutorul rosiilor. Iata ce am descoperit:

foto femeie cu masca de tomate sursa shutterstock

Citește și:

Masca pentru tenul acneic

Ai nevoie de o lingura de argila si doua linguri de suc de rosii. Amesteci bine cele doua ingrediente pana obtii o pasta omogena pe care o aplici pe fata. Dupa 20 de minute clateste cu apa calduta. Argila are rolul de a indeparta excesul de sebum, iar rosia hidrateaza tenul si il dezinfecteaza. Poti folosi aceasta masca de doua ori pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.