Setari Cookie-uri

Uleiul de shea

Sunt convinsa ca stii o multime despre proprietatile untului de shea, dar ce parere ai despre uleiul rezultat din acest produs?

Recomandari de utilizare:

1. Constituie un inlocuitor perfect pentru balsamul de buze. Datorita proprietatilor hidratante, uleiul de shea poate fi folosit cu incredere pentru sanatatea si frumusetea buzelor.

2. Se utilizeaza pe toate tipurile de piele. Nu produce alergii sau iritatii asa ca se poate utiliza cu incredere indiferent de tipul de piele pe care il aveti.

3. Impotriva vergeturilor. Masajul cu ulei de shea ajuta la diminuarea vergeturilor si chiar favorizeaza vindecarea acestora.

4. Tratarea arsurilor solare. Pentru ca este un bun hidratant, uleiul de shea este esential in tratarea arsurilor solare. Acesta grabeste vindecarea si previne deshidratarea pielii.

5. Problemele scalpului. Daca aveti probleme cu pielea capului, apelati cu incredere la mastile realizate cu ajutorul uleiului de shea, sau il puteti folosi in varianta bruta. Aplicat pe scalp acesta combate descuamarea si previne aparitia matretii lasand parul matasos si stralucitor.

Citește și:

6. Prevenirea ridurilor. Asa cum va spuneam mai devreme, uleiul de shea este un aliat impotriva ridurilor datorita faptului ca favorizeaza producerea de colagen natural al pielii.

7. Pentru pielea delicata a bebelusilor. Daca nu ai incredere in produsele special create pentru bebelusi, iti recomand uleiul de shea pentru masajul micutului din fiecare seara.

8. Calmeaza pielea. Dupa epilat sau dupa ras, foloseste uleiul de shea in locul cremelor cosmetice si vei simti diferenta.

Produse reomandate:

Ulei de shea rafinat: 21 lei disponibil pe site-ul Mall-Bio.ro

Sapun cu unt de shea si migdale: 11 lei disponibil pe site-ul Mall-Bio.ro

Crema cu apa de lavanda si unt de shea: 22.60 lei disponibila pe site-ul Plafar.net

Lavera crema BIO pentru ten cu ulei de jojoba si unt de shea: 56.90 lei disponibila de site-ul Bio-Cosmetics.ro

Citește și:

Bcombio unt de karite pentru fata cu unt de shea: 108.83 lei disponibil pe site-ul Plafar.net

foto prima pagina ulei cosmetic sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.