Setari Cookie-uri

Top 5 masti home made cu piersici

Piersicile au o multime de beneficii pentru sanatatea noastra mai ales acum in sezonul lor. Pe langa toate acestea, piersicile fac minuni si pentru tenul nostru. Alege una dintre cele cinci masti si utilizeaz-o cu regularitate pentru efecte miraculoase.

Femeile intotdeauna se preocupa de ingrijirea pielii, a tenului, a siluetei, in general se preocupa foarte mult de aspectul fizic pentru ca acesta este primul impact pe care il avem asupra celorlalti.

Cosmeticele sunt nelipsite, iar produsele de ingrijire sunt peste tot prin casa. Creme, masti, lotiuni, tot ce tine de ingrijirea tenului ne intereseaza si ne pasioneaza as putea spune.

foto piersici in cos sursa shutterstock

Ultimele tendinte in ceea ce priveste cosmeticele sunt tratamentele preparate in casa, tratamentele home made pentru ca sunt cele mai proaspete, cele mai sigure si au cele mai multe beneficii.

Piersicile sunt cunoscute pentru proprietatile lor hidratante si racoritoare pe timp de vara asa ca am sa va propun cateva retete de masti faciale preparate cu ajutorul piersicilor.

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.