Setari Cookie-uri

Top 3 lucruri pe care nu le stiai despre pierderea in greutate

Diete, sport, alte diete, tratamente corporale sau poate sex? Crezi ca toate aceste lucruri te ajuta sa slabesti? Citeste acest articol si astept parerea ta.

Ne chinuim atat de mult sa scapam de cateva kilograme in plus incat incercam toate dietele posibile, seturi de exercitii propuse de catre marii antrenoiri internationali, ba chiar apelam la nutritionisti si la un moment dat ajungem sa dezvoltam o oarecare obsesie pentru kilogramele in plus.

Cautam diferite metode pentru a le indeparta cat mai usor, ajungem sa ne infometam sau sa facem mult prea mult sport.

Sunt cateva lucruri pe care nu le stiai despre pierderea in greutate pe care nu le stai si pe care sunt mai mult decat bucuroasa sa ti le impartasesc.

1. Sexul nu arde atat de multe calorii pe cat te-ai fi asteptat

foto maini de barbat pe fund de femeie sursa shutterstock

Tot citim ca sexul slabeste pentru ca depunem efort fizic si ne ajuta la arderea caloriilor. Ba chiar se spune ca sunt si anumite pozitii care ne ajuta pe noi femeile sa ardem cat mai multe grasimi intr-un mod cat mai placut. Se crede ca in timpul unei partide de sex putem pierde intre 100 si 300 de calorii, dar crudul adevar este ca se ard numai 21, ceea ce nu ne ajuta foarte mult.

Citește și:

2. Daca faci mai multe exercitii nu inseamna ca o sa slabesti mai mult

foto doua femei tinere la sala de sport sursa shutterstock

Trebuie sa existe un echilibru in tot ceea ce facem, iar sportul nu reprezinta o exceptie. Ne gandim deseori ca daca muncim mai mult la sala de sport, sau daca alergam cu un kilometru in plus putem avea rezultate mai spectaculoase, dar nu este deloc asa. Procedeaza asa cum iti propune antrenorul tau si nu incerca sa fortezi nota pentru ca nu te vei alege cu nimic bun.

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.