Setari Cookie-uri

Goji, solutia pentru un ten de portelan

Se spune ca oamenii care consuma goji in fiecare zi traiesc 100 de ani.

Goji este fructul-minune bogat in anti-oxidanti, recomandat de nutritionisti mai ales pentru intretinerea tineretii si frumusetii. S-a demonstrat ca este eficient chiar si pentru intretinerea parului, astfel incat, daca veti consuma 30 de grame de goji intr-o zi, podoaba capilara va fi mult mai sanatoasa si mult mai frumoasa.

Original din zona Tibetului, goji este cel mai puternic anti-oxidant care creste pe Terra. Contine nenumarate vitamine, minerale polizaharide si uleiuri esentiale excelente pentru buna functionare a organismului, dar mai ales pentru un ten luminos si sanatos.

Frumusete naturala cu goji


Este de ajuns sa consumi goji de 3-4 ori pe saptamana pentru ca frumusetea ta sa capete noi valente. Tenul si pielea vor fi mult mai sanatoase, asta pentru ca goji contine carotenoide si beta-caroten, substante ce actioneaza foarte eficient impotriva radicalilor liberi- cauzatorii imbatranirii premature a tenului. De altfel s-a demostrat ca beta-carotenul din goji poate combate petele de pe piele si este foarte eficient chiar si in lupta impotriva dermatitelor sau a acneei.

Citește și:

Foto: fruct goji in recipiente, sursa Shutterstock

Pentru ca fructul din Tibet numit goji contine si vitaminele B1, B2 sau B6, medicii nutritionisti il recomanda chiar si pentru sanatatea parului. Intre 20 si 30 de grame de fruct goji pe zi este de ajuns pentru ca sanatatea parului tau sa fie la inaltime. Cel mai indicat este sa mananci acest fruct dimineata, pe stomacul gol. Firul de par va avea stralucire, iar radacina va fi mult mai puternica.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.