Setari Cookie-uri

Ai mainile uscate in sezonul rece? Iata ce trebuie sa faci!

Rasfatul de sezon pentru mainile tale este crema cu ingrediente 100% naturale.

Pielea va fi bine ingrijita frumoasa, catifelata si in acelasi timp hranita. In aceasta iarna nu trebuie sa lipseasca din trusoul tau de infrumusetare acest produs, caruia de multe ori nu ii dai atentie. Printre cele mai bune si „delicioase” se numara NoniCare, SabioCosmetics sau crema de maini cu aloe si verbina Logona.

Formula cremei SabioCosmetics pentru maini este creata special pentru a satisface nevoile specifice mai ales in sezonul rece: hidrateaza, protejeaza si regenereaza pielea uscata sau dehidratata din cauza gerului.

Pentru a-si implini cu succes delicata misiune, crema este imbogatita cu cu ingrediente de top, care si-au dovedit eficacitatea, fiind considerate adevărate ”vedete” ale ingrijirii personale.

Asadar, nu lipseste uleiul de migdale dulci, pentru un aspect stralucitor si o textura catifelata. Are proprietati antiage si antiinflamatorii, actionand in straturile profunde ale pielii.

Citește și:

Vei regasi in aceasta crema si complexitatea uleiurilor de samburi de caisa ulei esential de grapefruit, care catifeleaza rehidrateaza, activand mecanismele de regenerare celulara.

foto interior si prima pagina: Shutterstock

Uleiul esential de geranium din crema Sabio regleaza producţia de sebum, hidrateaza si oferă un aspect tineresc si tonic pielii. Face toate acestea simultan si, in plus, vine cu un parfum imbietor.
La toate aceste ingrediente a fost adugata si apa de trandafiri care, impreună cu uleiul esenţial de geraniu, dau o notă de rafinament acestei creme din ingrediente 100% naturale.

Logona crema de maini cu aloe vera si verbina

Extractul de aloe vera, va face ca mainile tale sa fie cu adevarat frumoase. Agentii externi nocivi ca frigul, vantul, caldura, umiditatea si mai ales detergentii nu vor mai fi dusmani de neinvis. Este o crema cu adevarat eficienta care va catifela mainile chiar din timpul aplicarii. Poti fi sigura ca va asigura ingrijirea intensiva pentru mainile uscate si aspre datorita extractelor de unt de shea, un ingredient-minune folosit mai ales in cremele de corp, aloe vera si verbina.

Citește și:

Se aplica zilnic pe pielea curata si se maseaza usor pana la absorbtia totala in piele. Este ideal sa iti rasfeti mainile seara. inainte de culcare si dimineata, cand pleci spre birou.

Noni Care

Iata un preparat cosmetic bogat in ingrediente naturale, selectate in asa fel încat sa protejeze cel mai bine si sa hraneasca pielea. Ceara din compozitia cremei protejeaza pielea mainilor si unghiile de impactul negativ al mediului: apa dura, produsele pentru curatenie, gerul, vantul sau soarele. Crema se absoarbe rapid in piele, nu lasă urme si ofera un confort maxim. Complexul de ingrediente active din uleiurile naturale din plantele exotice stimuleaza cu succes regenerarea celulelor pielii si in acelasi timp normalizeaza rapid circulatia sangelui, inmoaie, netezeste si elimina uscaciunea. Extractele de ananas si papaya previn exfolierea pielii, iar vitaminele E si C accelereaza vindecarea ranilor. Crema se distinge prin sucul de noni, recunoscut mai ales prentru proprietatile sale antioxidante, dar si prin uleiurile de ananas, papaya, vanilie, ulei de cocos, squalane, unt de shea, precum si vitaminele C si E.

Citește și:

Mai multe despre crema de maini pe ecotrend.ro

Madalina Racorean

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.