Setari Cookie-uri

Video: posterior ferm in cateva minute

Acum poti sa ai si tu un posterior apetisant ca al lui Beyonce! Uite cum poti avea fese de invidiat cu doar cateva exercitii.

Pentru ca timpul nu tine neaparat cu noi si vremea se incalzeste pe zi ce trece, ne vom trezi in miez de vara ca nu putem purta perechea de bikini preferati la piscina sau la plaja pentru ca posteriorul nostru nu arata asa cum ne dorim.

Pentru asta am o singura solutie: sport in fiecare zi si exercitii speciale pentru fese! Si vei ajunge sa ai un posterior ca al divei Beyonce in doar cateva saptamani. Aceste exercitii pentru fese ajuta si in procesul de slabire si au efecte si asupra altor zone ale corpului: talie, coapse, gambe, solduri, glezne, brate.

Daca nu iti place sa mergi la sala si te simti stanjenita sa faci sport alaturi de alte persoane poti incerca cateva exercitii pentru fese la tine acasa. Ar fi bine sa le faci in fata unei oglinzi mari pentru a te vedea. Acest lucru te ajuta sa iti vezi pozitia si sa o corectezi atunci cand este cazul.

Citește și:

Tot ce ai nevoie este o saltea, muzica preferata, apa si energie.

Apa este necesara pentru hidratare, dar nu excesiva. Daca simti ca ai gura uscata ia o inghititura de apa. Daca bem apa in exces in timpul antrenamentului nu reusim sa eliminam decat apa consumata si tesutul adipos ramane la locul lui.

Incepem cu cateva ridicari usoare, dar executate corect: spatele drept si fundul in spate! Pentru a intelege exact ceea ce spun iti las mai jos un filmulet explicit.

Fiecare set de exercitii contine zece sau saiprezece repetari in functie de dificultate.

Cel mai important este sa nu te opresti. Daca simti ca iti ard fesierii si ca nu mai poti, trebuie sa tragi tare. Depaseste-ti limitele daca vrei sa ai rezultate cat mai rapide.

Unele exercitii iti vor lucra si abdomenul si chiar bratele, insa accentul este pus pe fesiri care vor arata demential dupa cateva saptamani in care sa executi corect aceste exercitii.

Citește și:

Bineinteles ca in tot acest timp trebuie sa ai grija la ceea ce mananci. De preferat este sa reduci din grasimi si sa incerci sa consumi cat mai multe fructe si legume proaspete si sa bei cat mai multa apa plata.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.