Setari Cookie-uri

5 Ingrediente magice pentru frumusetea ta

Pastreaza-ti frumusetea cu ajutorul a 5 ingrediente magice!

Atunci cand vine vorba de tehnicile de infrumusetare incercam fel si fel de metode pentru a ajunge la solutia perfecta. In ultimul timp, cele mai multe dintre noi apeleaza la ingrediente naturale pentru a obtine rezultatele dorite si pentru a avea siguranta produselor.

Daca esti pasionata de tehnicile de infrumusetare si esti o impatimita a tratamentelor naturale pe care ti le faci singura acasa atunci cu siguranta o sa citesti acest articol pe nerasuflate.

Urmatoarele ingrediente fac minuni pentru ten, piele, par, dar si pentru organismul tau.

foto: femeie cu masca pe fata, Shutterstock

Uleiul de jojoba

Uleiul de jojoba are un continut ridicat de vitamina E si minerale ce redau elasticitate si stralucire tenului. Poate fi folosit de catre oricine pentru ca este non-alergic si non-comedogenic. Are efect antibacterian si hidratant in acelasi timp ceea ce il face extrem de potrivit pentru hidratarea buzelor, a tenului si chiar a parului. Poate fi folosit si ca demachiant pentru ochi datorita rolului hidratant.

Citește și:

Ulei de jojoba presat la rece, pret: 9,69 lei. Produs disponibil pe site-ul BioPortal.ro

Uleiul de argan

Uleiul de argan este considerat o minune binecuvantata a naturii datorita proprietatilor multiple pe care le are. Este numit chiar ingredientul de aur al infrumusetarii pentru ca face minuni in ceea ce priveste tenul, pielea si parul celor care il folosesc.

Ulei de argan pentru par: hidrateaza parul in profunzime si repara varfurile despicate fiind ideal pentru un par delicat si subtire. Contine antioxidanti si patrunde in porii parului redandu-i elasticitatea naturala. Este fabulos pentru parul vopsit deoarece contine vitamina E si ajuta la regenerarea acestuia si la repararea lui in urma vopsirii excesive.

Uleiul de argan pentru piele: hidrateaza pielea in profunzime si ii reda elasticitatea si stralucirea naturala. Este bogat in acizi grasi care contribuie la restabilirea ph-ului si la estomparea ridurilor de expresie. De asemenea, vindeca cicatricile lasate de acnee sau de bolile copilariei care sunt foarte inestetice. Petele pigmentare dispar ca prin minune daca masam pielea cu cateva picaturi de ulei de argan.

Citește și:

Retete

Pentru par: uleiul de argan se maseaza foarte bine pe pielea capului si apoi se intinde pe toata suprafata parului. Se infasoara parul intr-un prosop si se sta asa timp de 30 de minute dupa care se spala cu sampon. Pentru rezultate uimitoare se recomanda doua astfel de tratamente pe saptamana.


Pentru piele:
aplicati dimineata si seara 2-3 picaturide ulei de argan pe fata si masati bine pana cand este absorbit in totalitate. Pielea dumneavoastra devine instantaneu mai hidratata si mai stralucitoare.

Ulei de argan pur certificat organic, pret: 43,95 lei. Produs disponibil pe site-ul Bio-Cosmetics.ro

Apimond ulei de argan bio, pret: 54,86 lei. Produs disponibil pe site-ul Plafar.net

Vizionare placuta


Kudika
24 Aprilie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.