Setari Cookie-uri

Scapa de riduri prin dieta

Unele alimente fac minuni in ceea ce priveste ridurile de expresie. Descopera si tu despre ce este vorba.

Ridurile sunt cei mai mari dusmani ai femeilor. Barbatii sunt considerati ca fiind mai sexi daca au cateva riduri de expresie in timp ce ridurile femeilor nu fac altceva decat sa le tradeze varsta.

Ridurile pot fi prevenite si cu ajutorul alimentatiei, nu doar prin intermediul tratamentelor cosmetice atat de costisitoare.

O alimentatie corecta si echilibrata nu ajuta numai la pierderea in greutate si la mentinerea unei greutati optime ci si la sanatatea organismului si la un aspect mult mai sanatos al pielii si al tenului.

foto: femeie mancand salata, Shutterstock

Afinele sunt un ingredient minune datorita concentratiei mare de antioxidanti asa ca ar trebui sa le introduci in alimentaia ta zilnica pentru a combate ridurile in mod natural. Poti combina afinele cu celelalte fructe de padure care la randul lor sunt la fel de bogate in antioxidanti si au un gust foarte bun. Pe langa asta, ele asigura si necesarul zilnic de vitamine si minerale.

Citește și:

Spanacul constituie un bun inlocuitor al salatei verzi si contine mult mai multi nutrienti. Acesta ajuta de asemenea si la mentinerea fermitatii tenului si a pielii.

Daca vrei ca tenul tau sa fie mai luminous consuma cat mai mult pepene rosu. El este bun si pentru curatarea rinichilor nu doar pentru luminozitatea tenului, asa ca impusti doi iepuri in acelasi timp.

Vinul (cel rosu in special) contine resveratrol ceea ce combate eficient chiar si primele semne de imbatranire. Un pahar de vin pe zi poate face minuni pentru tenul tau.

Morcovii si broccoli-ul sunt alte doua alimente ce te ajuta sa arati asa cum iti doresti si sa tii ridurile la distanta cat mai mult posibil.

Apa este foarte importanta. Cei doi litri de apa necesari pentru un consum optim contribuie foarte mult la hidratarea tenului nostru asa ca nu uita sa bei cat mai multa apa sau ceai.

Citește și:

Pestele are si el numeroase proprietati. Dintre toate soiurile, somonul este cel mai indicat in diete si mai ales atunci cand vrem ca pielea noastra sa arate cat mai bine. Pentru rezultate cat mai bune se recomanda 3 mese pe saptamana care sa contina peste.

Uleiul de masline contine grasimi benefice organismului nostru si mai ales, contine Omega3 ceea ce contribuie la un aspect cat mai sanatos al pielii.

Asadar, consumand aceste alimente cat mai des vei avea o piele mult mai fina si mai elastica, hidratata si cu un aspect foarte sanatos. De asemenea, vei vedea o imbunatatire a starii de sanatate.

foto prima pagina: femeie frumoasa cu riduri, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.