Setari Cookie-uri

Remodelare la Hollywood: 3 tratamente corporale in voga

Dupa modelul vedetelor internationale si vedetele de pe plaiurile mioritice sunt extrem de preocupate sa arate mereu bine pentru fanii lor.

Articol de MIRELA PADURARU, Consilier in estetica / Trainer Cosmetica & Machiaj Profesional www.mirelapaduraru.ro

Dupa modelul vedetelor internationale si vedetele de pe plaiurile mioritice sunt extrem de preocupate sa arate mereu bine pentru fanii lor. Si cum setea romanului de „cunoastere” depaseste curiozitatea altor popoare, mai nou vedetele din Romania le arata in direct romanilor la tv, care sunt secretele lor de frumusete. Cu alte cuvinte ... nu au nimic de ascuns.

1. Cooltech

Sa o luam de exemplu pe Nicoleta Luciu, mama a patru copii, care face eforturi serioase sa se mentina in topul celor mai sexy vedete din Romania. Pentru a avea in continuare o talie de viespe, Nicoleta a apelat la Cooltech – o tehnologie performanta de criogenare, care elimina grasimea in exces, folosind un sistem de racire controlat, incorporat intr-un dispozitiv cu vacuum. Nu ca Nicoleta ar avea pe ea vre-un strat de grasime, dar... da bine la imagine. Aceeasi tehnologie a mai fost folosita si de actorul Andrei Duban, Iuliana Luciu si Gabriela Cristea, care au testat-o in direct la tv. Producatorii aparatului sustin ca nu sunt efecte secundare in urma tratamentului cu acest aparat.

Citește și:

2. Icoone

Pe frumoasa actrita Crina Matei a impresionat-o in schimb aparatul Icoone, fiind si prima vedeta din Romania care a folosit aceasta tehnologie. Este acelasi aparat folosit de Monica Belucci pentru remodelare corporala si intretinerea fermitatii pielii.

Foto prima pagina: tratament corporal, Shutterstock

Cum Crina are un stil de viata sanatos, acest sistem de tratament i se potriveste ca o manusa intrucat foloseste un masaj fractional destinat stimularii alveolare. Practic, intr-o singura sedinta se stimuleaza tesutul conectiv, fibros, elastic, adipos, muscular si circulatia micro-capilarelor. Si uite asa are Crina un corp zvelt, fara celulita, tonifiat, cu o piele ferma si catifelata.

3. Velasmooth

Velasmooth – aparatul folosit de Demi Moore pentru a avea un corp perfect a fost folosit in Romania de Andreea Mantea. Tehnologia este nedureroasa, non invaziva si combina masajul endermologic, cu infrarosu si radiofrecventa bipolara. Tratamentul este simplu: se efectueaza un masaj relaxant cu aparatul, in timp ce grasimea si celulita dispar ca prin farmec. Ca efect secundar, ridica fesele si asigura hidratarea pielii cu o crema speciala care contine si aloe vera. Este tratamentul de remodelare corporala pe care si eu il prefer. Din experienta proprie, circumferinta corpului se reduce cu minim 1 cm / sedinta.

Citește și:



Mirela Paduraru
www.mirelapaduraru.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.