Setari Cookie-uri

Cum sa te vopsesti in functie de trasaturile fetei

Tu ti-ai gasit nuanta potrivita?

Pentru a avea un look impresionant si a fi in ton cu trasaturile tale trebuie sa ai grija la mai multe aspecte. Trebuie sa vezi ce nuante folosesti pentru vopseaua de par, ce tunsoare si ce coafura alegi, machiajul trebuie studiat in detaliu si aleasa cea mai buna varianta de fiecare data, iar vestimentatia adaptata stilului tau personal.

Astazi o sa ne oprim asupra vopselei de par si cum trebuie sa o alegem in functie de trasaturiule fetei pentru a ne pune in valoare frumusetea naturala.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Ce nuanta de vopsea folosesc daca pielea mea are nuanate reci?

In acest caz nu putem pune o vopsea puternica ci trebuie sa echilibram balanta si sa apelam la nuante de blond deschis, blond platinat, brunet albastrui, saten deschis, chihlimbar, cafeniu si cacao cu lapte.

Dar in cazul in care nuantele sunt calde?

In acest caz sunt indicate nuantele de blond, rosu aprins, saten deschis si castaniu inchis. Ar fi bine sa eviti nuantele de brunet si pe cele de blond cenusiu.

Citește și:

Citeste si 5 Ingrediente magice pentru frumusetea ta

Cum aleg vopseaua de par in functie de culoare ochilor?

Daca ochii verzi sau caprui si derivate ale acestor doua clori poti alege culorile recomandate pentru pielea in nuante calde. Daca ai ochii in nuante de albastru - gri sau negru trebuie sa te orientezi spre nuantele recomandate pielii cu tonuri reci.

Citeste si Cum sa ai o manichiura perfecta si vara

Cum aleg nuanta de vopsea in functie de nuanta naturala a parului?

Nuantele calde le poti alege daca parul tau natural are o nuanta de saten inchis si blond auriu. Nuantele reci le poti alege daca parul tau natural are nuante de negru, saten inchis, blond platinat si blond foarte deschis.

Citeste si Cele mai vechi produse de infrumusetare din lume

Cum imi dau seama daca pielea mea are tonuri calde sau reci?


Tonurile calde
sunt caracterizate de o piele cu un pigment un pic mai inchis care se bronzeaza foarte repede si capata o nuanta aurie foarte frumoasa si stralucitoare.
Tonurile reci le deosebim cu ajutorul prezentei pistruilor de piele, a nuantei deschise a pielii si a unei tendinte de inrosire atunci cand intra in contact cu razele soarelui.

Citește și:

foto prima pagina: par vopsit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.