Setari Cookie-uri

Noile creme hidratante

Pielea este un strat protector ce pastreaza hidratarea in interiorul ei si factorii agresivi precum poluarea si impuritatile in exterior, contribuind de asemenea la reglarea temperaturii corpului prin transpiratie. Ce rol joaca cremele hidratante in procesele cotidiene ale pielii? Cremele sustin aceste procese, protejand pielea de deshidratare prin substantele hranitoare pe care le contin, imbunatatind astfel textura si fermitatea epidermei. Pielea deshidratata este vulnerabila in fata radiatiilor UV si a radicalilor liberi, aplicarea zilnica a unei creme potrivite devenind astfel un gest esential al infrumusetarii.

Pielea normala

Crema hidratanta multiperformanta de la Ivatherm, 57,12 lei. Gama hidratanta Ivatherm are o compozitie atent aleasa, din care face parte untul de Karite, uleiul de migdale dulci, uleiul de Borago, cu efecte hidratante sinergice, hidroxiceramidele implicate in regularizarea descuamarii, acidul hialuronic cu rol protector si hidratant al pielii. Apa termala Herculane, datorita continutului echilibrat in saruri minerale si oligoelemente (Fe,Cu,Zn,Fl,Mg) indispensabile pielii, potenteaza efectele calmante si antiiritante ale gamei hidratante Ivatherm.
Crema hidratanta, cu efect de stralucire de la L'Occitane, 99 lei. Hidrateaza si reda stralucirea si aspectul sanatos al tenului. Imbogatita cu ulei de masline AOC, cu apa de masline si oxigen, acesta crema onctuoasa se absoarbe rapid si protejeaza pielea pe toata durata zilei de agresiunile factorilor externi (stres, poluare, fum). Se aplica dimineata si seara in cantitati mici, pe gat si pe fata curata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.