Setari Cookie-uri

Noile creme hidratante

Pielea este un strat protector ce pastreaza hidratarea in interiorul ei si factorii agresivi precum poluarea si impuritatile in exterior, contribuind de asemenea la reglarea temperaturii corpului prin transpiratie. Ce rol joaca cremele hidratante in procesele cotidiene ale pielii? Cremele sustin aceste procese, protejand pielea de deshidratare prin substantele hranitoare pe care le contin, imbunatatind astfel textura si fermitatea epidermei. Pielea deshidratata este vulnerabila in fata radiatiilor UV si a radicalilor liberi, aplicarea zilnica a unei creme potrivite devenind astfel un gest esential al infrumusetarii.

Pielea mixta-grasa

Ivamat de la Ivatherm, 53,55 lei. Crema matifianta, regleaza excesul de sebum asigurand o hidratare optima. Formula nongrasa asigura efect antistralucire de lunga durata, cu efect vizibil datorita actiunii eficiente a 5-Alpha avocuta , cu rol seboregulator, si o hidratare optima asigurata de Aquaphyline( extract de panselute salbatice )prin ameliorarea circulatiei apei din profunzime spre suprafata gratie tehnologiei Aquaporine si imbunatatirea capacitatii de fixare a apei in epiderm prin favorizarea reinnoirii acidului hialuronic.
Enzymion de la Lush, 65,80 lei. Pielea isi produce in mod natural uleiurile de care are nevoie. N-ar fi nimic rau in asta daca lucrurile n-ar scapa uneori de sub control iar pielea ar incepe sa luceasca. Enzymion aduna fructe proaspete cu actiune enzimatica asupra tenului gras- papaya, avocado, lamai verzi, portocale. Astfel, nivelul de vitamina C va fi intotdeauna la cote ridicate, iar tenul va avea aspectul mat dupa care tanjesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.