Setari Cookie-uri

Cum sa ai un bronz perfect in cativa pasi simpli

Invata sa ai un bronz perfect in cativa pasi simpli!

Oficial a venit vara! Acum ca putem sa mergem linistite la piscina si sa stam lenese sub soare cat e ziua de lunga, trebuie sa avem grija mai mult ca oricand de pilea noastra pentru ca ultravioletele sunt mai puternice decat oricand si nu vrem sa ne alegem cu arsuri solare de toata frumusetea tocmai acum cand s-a deschis sezonul.

foto: femeie la plaja, Shutterstock

Sa nu ne mai lungim cu vorba si sa trecem direct la ceea ce ne intereseaza:

1. Exfoliere

Acest prim pas este unul foarte important deoarece de el depinde uniformizarea tenului. Cu cat exfolierea este facuta cat mai corect, cu atat bronzul va arata mai bine. Indepartarea celulelor moarte duce la permiterea bronzului sa se efectueze uniform si fara pete. Foloseste un scrub pentru piele o data pe saptamana, dar sa nu fie foarte agresiv.

2. Hidratare

Pentru ca razle soarelui patrund adanc in stratul de piele acesta are de suferit si daca nu este hitratat suficient poate avea aspect batranicios chiar daca nu este cazul. Dupa ce exfoliem bine pielea trebuie sa o hidratam in profunzime. Si pentru ca hidratarea porneste in interior, nu uitam sa bem multa apa!

Citește și:

3. Protectie

Una dintre cele mai intalnite cauze in ceea ce priveste imbatranirea pielii este expunerea excesiva si necontrolata la soare. Daca folosim crema de protectie potrivita putem sta sub soare cat e ziua de lunga, evitand bineinteles orele de varf in care soarele arde ingrozitor. Este recomandat ca lotiunea de protectie sa fie folosita pe toata perioada expunerii la soare si chiar atunci cand iesim pe strada.

4. Mentinere

Odata obtinut bronzul mult visat trebuie sa il mentinem cat mai mult pe pielea noastra fara sa ne alegem cu pete inestetice. Pentru asta se recomanda un dus caldut dupa plaja, o lotiune de corp care se aplica dupa plaja pentru fixarea bronzului. In ceea ce priveste epilarea incearca sa alegi metode de lunga durata, iar gelul de dus sa nu fie unul abraziv care indeparteaza bronzul.

Acestea fiind spuse, BRONZ PLACUT!

Citește și:

Foto prima pagina: femeie frumoasa la plaja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.