Setari Cookie-uri

Cum sa scapi de celulita in doi timpi si trei miscari

Iti impartasesc probabil cel mai pretios secret al meu: cum sa scapi de celulita in cel mai scurt timp!

Celulita, bat-o vina! Ne face zile fripte mai ales acum in sezonul cald, sezon in care tot ceea ce ne dorim este sa stam cat mai mult la soare.

Ce este de fapt celulita?

Ca sa putem trata ceva trebuie mai intai sa stim exact ce presupune lucrul respectiv. Multe dintre noi vedem celulita ca pe ceva odios si nu ne batem capul prea tare sa ne dam seama ce este de fapt si ce trebuie sa facem ca sa scapam de ea cat mai repede.

foto: masaj anticelulitic, Shutterstock

Celulita reprezinta mai degraba o atrofiere a muschilor ce devin slabi si nu mai functioneaza cum ar trebui, moment in care pielea se dezlipeste de pe muschi si apare celulita inestetica.

Cum scapam de celulita?

Am sa va spun din start ca minunile nu se intampla in acest caz. Nu te baza niciodata pe cremele si lotiunile anticelulitice. Ele nu actioneaza niciodata asa cum promit sa o faca, sau cel putin nu functioneaza fara ajutor. Va pot spune asta din proprie experienta. Nu cred ca sunt singura care a investit ceva banuti in cremele ce promiteau sa imi faca celulita sa dispara ca si cand nici nu ar fi fost vreodata cel mai mare dusman al meu.

Citește și:

Norocul meu ca m-am trezit la timp si am inteles cum sta treaba cu “individa” pe care am reusit cu brio sa o extermin.

Hai sa va spun si voua despre ce este vorba.

Credeam ca celulita este mostenita genetic pentru ca alimentatia mea este una cat se poate de sanatoasa si mai merg din cand in cand 30 de minute pe jos, plus cremele minune despre care va povesteam mai devreme si cei 2 litri de apa pe zi. Ceva mai fals de atat nu exista. Celulita nu se transmite genetic ci v-am spus mai sus cum se formeaza.

Pana sa inteleg eu asta, am crezut ca asa numitele tratamente de remodelare corporala ma vor face sa arat "ca biscuitele pe dunga" asa ca mi-am ales cele mai promitatoare proceduri si am zis ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior.

Bineinteles ca nici asta nu a dat rezultate si incepusem sa ma resemnez la gandul ca va trebui intr-un fel sau altul sa fac pace cu “individa” care imi manca zilele, gandindu-ma ca de la o varsta toate femeile au celulita asa ca o sa imi gasesc si eu un Fat Frumos care sa treaca cu vederea peste acest aspect.
Apoi au inceput discutiile intre fete. Care mai de care imi spune ca celulita dispare daca faci un anumit tip de exercitii, ba ca au descoperit o crema minune sau au dormit in saloanele de remodelare corporala. Trecand deja prin ultimele doua experimente, am zis ca ultima mea sansa este sa ma imprietenesc cu sportul si in special cu miscarile destinate distrugerii celulitei.

Citește și:

Asa am descoperit cateva filmulete care m-au ajutat , iar pe cel mai important dintre ele il impartasesc cu voi.

Cum sa scapi de celulita in doi timpi si trei miscari? Cu ajutorul exercitiilor potrivite!

foto prima pagina: celulita, Shutterstock

Sursa video: YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.