Setari Cookie-uri

Uleiul de macadamia: noul elixir al frumusetii

Uleiul de macadamia este uleiul cu o multitudine de beneficii pentru frumusetea ta. Descopera-le si tu!

Uleiul de macadamia este un ulei extras din nucile de macadamia, un ulei natural cu multiple beneficii pentru ten, piele, par si unghii.

Uleiul de macadamia este mai putin cunoscut decat cel de argan, jojoba, samburi de struguri sau alte uleiuri esentiale. Este indicat tuturor tipurilor de piele insa face minuni pentru pielea uscata reusind sa hidrateze in profunzime.

Acest ulei este obtinut prin presarea nucilor de macadamia si se poate utiliza in special in ritualurile de infrumusetare.

foto: nuci de macadamia, Shutterstock

Hidrateaza pielea

Uleiul de macadamia este unul dintre cele mai puternic hidratante uleiuri pe care le putem utiliza in tehnicile de infrumusetare. Aplicat dupa dus pe pielea umeda sau incorporat in cremele de corp se absoarbe foarte bine si intra imediat in piele hranind in profunzime.

Regenereaza parul

Uleiul de macadamia hraneste scalpul si favorizeaza regenerarea parului stimuland cresterea sanatoasa. Pentru un tratament cat mai eficient se maseaza scalpul cu uleiul de macadamia, se lasa sa actioneze in jur de 30 de minute si apoi se spala parul ca de obicei. Se poate utiliza si in realizarea mastilor pentru par facute in casa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.