Setari Cookie-uri

Trucuri de frumusete pentru a arata perfect la intalnirea de diseara

Fii stralucitoare la prima intalnire cu doar cateva trucuri speciale!

Cu siguranta se intampla sa iti stabilesti o intalnire pe ultima suta de metri chiar cu tipul pe care vrei sa il impresionezi de ceva timp. Din pacate nu ai suficient timp incat sa mergi la cumparaturi, la salonul de infrumusetare si la un masaj pentru a fi cu adevarat relaxata.

Iata insa cateva trucuri care te salveaza in astfel de situatii si care sunt la indemana oricui.

foto: femeie frumoasa, Shutterstock

Manichiura cu uscare rapida

Nu vrei sa mergi la intalnirea mult visata fara o manichiura perfecta. Daca te pricepi sa iti faci singura unghiile foloseste un lac de unghii cu uscare rapida astfel incat sa nu ai niciun fel de probleme. Daca ai timp sa dai o fuga pana la salonul din coltul strazii spune-i manechiuristei sa foloseasca astfel de produse pentru a evita accidentele neplacute.

Masca faciala pentru hidratare si luminozitate

Cu siguranta nu vei avea timp sa mergi la un salon pentru un tratament cosmetic ca la carte dar trebuie sa iti faci timp macar 15-20 de minute pentru a aplica o masca faciala ce hidrateaza tenul in profunzime si ii ofera luminozitate astfel incat tu sa radiezi de frumusete.

Citește și:

Machiaj natural

La prima intalnire nu vrei sa pari artificiala pentru ca este posibil ca tipul pe care il vanezi de atata timp sa aprecieze naturaletea si frumusetea discreta. Nu vei avea timp sa iti realizezi un machiaj profesionist si nici nu este recomandat. Foloseste cateva produse de baza (crema hidratanta, fond de ten, pudra, contur pentru ochi, mascara, blush si un gloss transparent) pentrua realiza rapid un machiaj perfect pentru o prima intalnire.

Little black dress

Daca nu ai deja o tinuta in minte si parca nu mai ai nimic in sifonier cu care sa te imbraci si sa iti impresionezi partenerul apeleaza cu incredere la little black dress care te va scoate din aceste situatii neplacute mai ales cand timpul te preseaza atat de tare.

Coafura lejera

Nu incerca sa iti faci vreo coafura de nasa ci adopta un stil ca mai lejer. Buclele lejere sau parul intins cu placa sunt coafuri pe care barbatii le apreciaza in mod deosebit. Daca vrei sa iti tii parul prin nu apela decat la simpla coada de cal: o coafura lejera si foarte apreciata.

Citește și:

foto prima pagina: femeie tanara si frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.