Setari Cookie-uri

Tips&tricks : 7 produse de make up pentru un machiaj profesional

Pentru realizarea unui machiaj profesional ai nevoie de produse de calitate astfel incat totul sa iasa ca la carte!

Intotdeauna admiram aparitiile in reviste ale divelor de la Holywood sau ale vedetelor de pe plaiurile romanesti. De cele mai multe ori aceste aparitii sunt impecabile de la tinuta, pana la machiaj, coafura, manichiura si pedichiura.

Cu siguranta fiecare dintre noi vrem sa reusim realizarea unui machiaj in confortul casei noatre fara a fi nevoite sa apelam la serviciile persoanelor specializate.

foto: produse machiaj, Shutterstock

Pentru a putea realiza un machiaj profesional avem nevoie de produse de calitate in primul rand si de un pic de exercitiu pentru a ajunge la rezultate spectaculoase.

Nu cred ca mai este nevoie sa amintesc de folosirea unei creme hidratante cu textura usoara inainte de a incepe aplicarea produselor de make up. Aceasta are rolul de a hidrata tenul si de a-l proteja de eventualele impuritati.

1. Baza de machiaj

Baza de machiaj nu trebuie sa lipseasaca daca vrem ca machiajul nostru sa se fixeze mult mai bine si sa reziste ore in sir fara sa se scurga pe fata indiferent de temperaturi. Aceasta se aplica intr-un strat subtire cu cateva minute inainte de aplicarea fondului de ten.

Citește și:

2. Fond de ten rezistent la transfer

Fondul de ten trebuie ales cu grija astfel incat nuanta sa se potriveasca perfect nuantei tenului si sa nu para ca avem o masca inestetica pe fata. Acesta se aplica cel mai bine cu un buretel special sau cu o pensula pentru fond de ten. Nu se aplica in strat gros pentru ca nu vrem ca tenul nostru sa para mult prea incarcat si agasat.

3. Pudra compacta

Pudra are rolul de a fixa machiajul si de a reduce productia de sebum astfel incat tenul sa nu luceasca dupa cateva ore de cand am aplicat toate aceste produse. Tenul gras are nevoie de o pudra compacta pentru ca absoarbe mult mai bine decat una pulbere. Se aplica intotdeauna cu ajutorul unei pensule speciale in strat subtire.

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.