Setari Cookie-uri

Tips&tricks : 7 produse de make up pentru un machiaj profesional

Pentru realizarea unui machiaj profesional ai nevoie de produse de calitate astfel incat totul sa iasa ca la carte!

4. Fard de pleoape rezistent la transfer

Fardul de pleoape trebuie sa fie si el de foarte buna calitate astfel incat sa nu se stranga sau sa nu se scurga in functie de temperaturile prea ridicate sau prea scazute. Aici putem incadra si un tus rezistent la apa sau un contur de ochi rezistent la transfer.

5. Mascara rezistenta la apa

Pentru ca noi suntem firi mai sensibile si mai plangacioase decat barbatii, nu vrem sa aratam ca abia trezite din somn in toiul zilei cand am luat parte la o scena emotionanta si cateva lacrimi si-au facut de cap cu machiajul nostru. Daca folosim o mascara rezistenta la apa putem uita de aceste incidente neplacute si ne putem exterioriza trairile si sentimentele fara sa ne facem griji pentru machiaj.

6. Blush

Aici nu sunt foarte multe de spus. Un blush care sa se asorteze cu machiajul pentru care am optat si ar fi indicat sa fie un blush de calitate aplicat cu ajutorul unei pensule speciale astfel incat sa nu aratam caraghios.

Citește și:

7. Ruj rezistent la transfer cu SPF

Am insistat atat de mult cu aceste produse rezistente la transfer pentru ca sunt primordiale atunci cand vorbim despre un make up profesional. Ele eu capacitatea de a rezista mult mai bine pe ten si de a se pastra la fel de bine ca atunci cand le aplicam. Rujul trebuie sa fie si el din aceeasi categorie pentru a nu fi nevoite sa mergem din 10 in 10 minute la baie pentru refacerea machiajului si pentru a nu ramane cu o dunga inestetica ce va arata ca un contur de buze demodat.

Cat despre factorul SPF, banuiesc ca este de la sine inteles ca buzele sunt foarte sensibile la razele soarelui si nu trebuie sa uitam de protectie speciala pentru ele.

foto prima pagina: machiaj profesional, Shutetrstock

Vizionare placuta


Kudika
15 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.