Setari Cookie-uri

Masti de par din ingrediente naturale

Mastile de par din ingrediente naturale sunt din ce in ce mai utilizate si mai apreciate in randul doamnelor si domnisoarelor asa ca va indemnam sa le incercati si voi! Rezultatele sunt uimitoare!

Parul nostru este afectat de diversi factori; de la razele soarelui si pana la alimentatie, tratamente cosmetice, produse de styling si alte minuni care ne fac parul sa arate bine pe exterior, dar il distrug pe interior.

Placa de par, ondulatorul, uscatorul, produsele pentru fixare si multe altele ne ataca parul si ajung sa il degradeze in timp daca nu avem grija de el asa cum ar trebui.

De data aceasta venim cu o lista de masti pe care le puteti prepara acasa din ingrediente naturale si accesibile.

foto: fata tanara cu parul lung, Shutterstock

Masca de par cu bere

Mastile de par cu bere sunt unele dintre cele mai hranitoare tratamente pe care le poti prepara la tine acasa.

O masca foarte simpla si rapida se prepara dintr-un pahar de bere si patru linguri ulei de ricin. Aceasta masca se aplica atat pe scalp cat si pe lungimea firului de par si se mentine timp de 30-40 de minute dupa care se clateste cu apa calda.

Citește și:

Ajuta la intarirea firului de par, la prevenirea caderii acestuia si la redarea stralucirii naturale.

Masca de par cu ou

Mastile de par cu ou trateaza matreata, stimuleaza cresterea parului si ajuta la reconstructia firului de par.

Pentru o astfel de masca este nevoie de doua galbenusuri de ou, doua linguri ulei de brusture si o lingura suc de lamaie. Se amesteca toate ingredientele pana ce se omogenizeaza si se aplica pe scalp lasand sa actioneze timp de 30 de minute.

Este perfecta pentru parul normal sau gras.

Masca de par cu miere

Pentru o hidratare intensa a firului de par se aplica o masca realizata din lapte cat mai gras si miere. Se amesteca pana se topeste mierea si se aplica pe firul de par cu ajutorul unei dischete demachiante.
Se lasa sa actioneze 15-20 de minute dupa care se clateste cu apa si sampon.

Masca de par cu ulei de argan

In urma vopsirii si a coafarii excesive parul nostru se degradeaza, se usuca, se arde si capata un aspect foarte neplacut. Pentru acest lucru avem nevoie de o masca speciala realizata din ulei de argan si miere.

Citește și:

Se amesteca cele doua ingrediente pana cand se omogenizeaza si se aplica pe lungimea firului de par. Se lasa sa actioneze in jur de 30-40 de minute dupa care se spala bine cu sampon.

Aceasta masca are rolul de dubla hidratare, repararea firului de par degradat si redarea stralucirii naturale si a sanatatii optime.

foto prima pagina: masca de par, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.