Setari Cookie-uri

Sprancene perfecte pentru forma fetei

Sprancenele sunt un factor decizional atunci cand vine vorba despre fizionomia fetei. Stilizarea acestora este foarte importanta pentru evidentierea trasaturilor fetei. Vezi care este forma ideala pentru fiecare forma a fetei.

Daca stam sa analizam bine fizionomia umana si facem un joc de imaginatie ne dam seama imediat ca am arata destul de ciudat fara sprancene sau cu o forma a acestora nepotrivita pentru forma fetei.

In ceea ce priveste forma sprancenelor se intampla adesea sa remarcam accidente, unele chiar majore, ce se indreapta destul de greu si nu trec neobservate avand in vedere pozitionarea lor si atentia noastra la astfel de detalii.

Fiecarei forme a fetei i se potriveste un anumit tip de spranceana ce trebuie pensata cu atentie si stilizata astfel incat sa puna trasaturile fetei in evidenta.

sprancene perfecte

foto: femeie care se penseaza, Shutterstock

Sprancene perfecte pentru fata patrata

Cele care au fata patrata sunt cele mai norocoase pentru ca sprancenele trebuie sa fie cat mai pline si mai groase, asadar ati scapat de chinul prea mare al pensetei dureroase de cele mai multe ori. Pentru o fata patrata, sprancenele mult prea arcuite ascund trasaturile frumoase si delicate.

Citește și:

Sprancene pentru fata rotunda

Pentru ca o fata rotunda sa aiba trasaturile bine definite trebuie sa ii adaugam un pic de alungire din stilizarea sprancenelor. Cel mai bine este ca sprancenele sa fie arcuite cat mai mult (insa nu intr-un mod grotesc si exagerat) pentru ca iluzia sa fie una de alungire a trasaturilor si de delicatete.

Sprancene perfecte pentru fata ovala

In cazul unei fete ovale nu avem prea mare bataie de cap. Trebuie sa subtiem un pic sprancenele si sa le arcuim foarte fin astfel incat fata sa nu para mult prea alungita ci doar sa fie incadrata foarte frumos si delicat.

Sprancene pentru fata in forma de inima

Fata in forma de inima este una dintre cele mai apreciate fizionomi si cel mai usor de intretinut atunci cand vine vorba de sprancene. Tot ceea ce trebuie sa facem este sa pastram forma fetei si sa nu arcuim sprancenele prea tare si sa le pastram lungimea.

Citește și:

Sprancene perfecte pentru fata alungita

Fata alungita trebuie sa aiba sprancenele drepte in interior si usor arcuite spre exterior pentru a pune in evienta trasaturile si pentru a pastra liniile naturale ale fetei.

foto prima pagina: sprancene frumoase, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.