Setari Cookie-uri

Beauty tricks: pregateste-ti tenul pentru sezonul rece

Urmeaza cativa pasi simpli si pregateste-ti tenul pentru sezonul rece in doar cateva minute!

Se pare ca avem o vara lunga de data aceastra si vremea frumoasa inca tine cu noi si cu sanatatea tenului nostru. Pentru a nu fi lute prin surprindere trebuie sa ne pregatim organismul pentru sezonul rece. Si nu numai organismul, ci si “invelisul exterior” si cu precadere tenul, care este cel mai sensibil si cel mai expus factorilor externi.

Pentru a ne pastra tenul sanatos, frumos si luminos trebuie sa il prregatim din timp pentru sezonul rece astfel incat sa nu ne confruntam apoi cu diverse neplaceri.

Sensibilitatea la nivelul tenului este foarte mare, mai ales ca fiecare tip de ten isi are propriile sensibilitati si propriile caracteristici ce nu trebuie niciodata neglijate. In sezonul rece trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii tenului si nu numai.

foto: fata tanara, Shutterstock

Astazi mi-am propus sa va dau cateva sfaturi si sa va impartasesc cateva idei pentru o pregatire optima a tenului in ceea ce priveste vremea capricioasa ce urmeaza sa vina. Urmand acesti cativa pasi simpli, tenul nostru va arata perfect in fiecare zi.

Citește și:

1. Curatarea tenului

Fiecare proces de ingrijire al tenului incepe printr-o curatare optima. Acest prim proces se poate realiza in mai multe moduri: fie ca vorbim de un peeling superficial, fie ca alegem sa folosim geluri exfoliante, sau poate optam pentru o curatare intensa realizata de profesionisti, curatarea tenului este pimul pas catre pregatirea acestuia pentru sezonul rece.

In acelasi timp, o curatare ca la carte ne asigura un ten frumos si sanatos timp indelungat.

2. Hidratarea intensa

Poate ca v-ati saturat sa tot auziti de aceasta hidratare, dar trebuie sa vorbim despre ea. Hidratarea este al doilea pas catre un ten de invidiat pentru ca este unul dintre procesele de baza ce ajuta la mentinerea elasticitatii pielii, ajuta la productia naturala de colagen si la mentinerea aspectului sanatos al tenului.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.