Setari Cookie-uri

Beauty tricks: pregateste-ti tenul pentru sezonul rece

Urmeaza cativa pasi simpli si pregateste-ti tenul pentru sezonul rece in doar cateva minute!

Acest proces de hidratare se realizeaza cu ajutorul produselor cosmetice special create pentru aceasta necesitate. Pentru sezonul rece exista o varietate de astfel de produse asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti varianta cea mai buna pentru tipul vostru de ten.

3. Hranirea tenului

Dupa ce procesul de hidratare a fost executat corect, este randul celei de-a treia etape si anume, hranirea tenului. De cele mai multe ori se confunda hranirea tenului cu hidratarea acestuia. Spre deosebire de hidratare, procesul de hranire al tenului actioneaza in profunzime, la nivelul celulelor si ajuta la regenerarea acestora mult mai rapid. De aceea este unul dintre cele mai importante procese de ingrijire ale tenului.

4. Ingrijirea zilnica

Un ten sanatos si frumos nu isi poate pastra luminozitatea si aspectul fin decat printr-un proces de ingrijire foarte atent realizat, si cel mai important, acest proces trebuie realizat in fiecare zi. Se incepe printr -o demachiere usoara, apoi se curata tenul, se aplica o crema sau o masca hidratanta si la final cateva picaturi de ulei hranitor.

Citește și:

foto prima pagina: fata frumoasa, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.