Setari Cookie-uri

Cum sa iti conturezi pometii

Invata pas cu pas cum sa iti conturezi pometii!

Minunile pe care un make-ul bun le face ne uimeste ne zi ce trece. De la un machiaj natural, la unul de ocazie, la unul de seara, de mireasa, special sau un machiaj care te transforma in doar cateva minute.

Un make-up bun ne ajuta sa ne infrumusetam in fiecare zi, sa ne transformam atunci cand vrem sa impresionam, sa ne ascundem micile imperfectiuni lasate de noptile pierdute si de toata oboseala acumulata.

Unul dintre cele mai importante elemente ale unui make-up reusit este reprezentat de catre o conturare perfecta a pometilor ce se obtine prin cateva trucuri discrete, pe care fiecare dintre noi trebuie sa stie cum sa le puna corect in practica.

Foto: captura YouTube.com

1. Primul pas este sa aplicam o baza de machiaj pentru ca acesta sa fie cat mai rezistent si sa nu se stranga, sa nu curga si sa nu se intinda sau sa il luam pe haine. Apoi aplicam un strat de fond de ten, nuanta potrivita tenului nostru.

Citește și:

2. Ne pictam fata in doua nuante. Trebuie sa avem la indemana un anticearcan foarte deschis si unul foarte inchis. Cu anticearcanul deschis desenam doua triunghiuri sub ochi, unul deasupra sprancenelor, o linie fina de-a lungul nasului si un punct maricel in barbie. Cu anticearcanul mai inchis trasam doua linii zdravene sub pometi, trasam conturul nasului si al fruntii.

Anticearcanul dechis ne ajuta sa oferim luminozitate tenului, iar cel inchis ne contureaza trasaturile.

3. Amestecam ingredientele. Este momentul sa intindem foarte bine mai intai anticearcanul deschis, iar mai apoi sa il incorporam pe cel inchis pentru ca tenul nostru sa arate perfect.

4. Fixare. Pentru ca machiajul sa fie unul profesionist, avem nevoie de o pudra deschisa pe care o aplicam peste zonele luminoase ale tenului, si de o pudra inchisa pe care o aplicam pe zonele conturate.

Citește și:

Iata rezultatul!

Foto: captura YouTube.com

Este absolut obligatoriu sa folosim produse profesioniste pentru rezultate pe masura.

Mai jos aveti si filmuletul care va va explica pas cu pas ce trebuie sa faceti.

Video: YouTube.com

Foto prima pagina: captura YouTube.com

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.