Setari Cookie-uri

5 Idei de make-up pentru Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este un bun prilej pentru a celebra iubirea si de a iesi un pic din cotidian si de a se redescoperi in formula unui cuplu perfect. Daca vrei sa iti impresionezi partenerul, opteaza pentru o tinuta speciala si un machiaj pe masura.

Mai este putin pana de ziua indragostitilor si cu siguranta ai tinuta pregatita, cadoul este pe cale sa fie si el gata aranjat si deja te-ai gandit ce coafura vei purta. Mai mult de atat, stii si locatia unde vei petrece aceasta seara, dar inca nu te-ai decis pentru ce tip de make-up ai sa optezi.

Iata ce variante iti propunem noi in functie de tinuta, in functie de locatie si mai ales in functie de stilul tau personal.

foto: machiaj profesional, Shutterstock

Make-up natural

Daca optezi pentru o tinuta lejera si va petreceti aceasta zi la un film, sau decideti sa luati pranzul in oras si seara sa o petreceti in intimitatea casei voastre, poti opta pentru un machiaj natural care sa iti puna ochii in evidenta si sa se potriveasca momentelor zilei.

Un fond de ten, o pudra pentru satabilizare, un pic de rimel si un usor contur al ochilor te vor ajuta sa ai o privire perfecta pentru partenerul tau. Blush-ul din obraji si rujul delicat vor completa imaginea si iti vor crea o stare de bine.

Citește și:

Smokey eyes

Daca iti place stilul rock sau petreceti o seara intr-un club, atunci acest stil de make-up cu siguranta se potriveste si poti sa il porti fara nicio problema. Incearca sa adaptezi si tinuta la genul de machiaj si tipul de coafura, pentru ca intregul look sa fie unul de neuitat.

Cat eyes

Vrei sa ii pregatesti o surpriza neasteptata iubitului tau? Ia-ti o lenjerie intima atragatoare, care sa se potriveasca siluetei tale si sa o puna in valoare, realizeaza-ti un machiaj cat eyes si opteaza pentru o coafura care sa puna in valoare intreaga tinuta si sa iti permita sa adopti atitudinea potrivita.
Garantez in acest caz o noapte de neuitat.

Retro make-up

Daca vrei sa recreezi o atmosfera antica, o atmosfera romantica si alegeti sa va petreceti seara la un restaurant cu specific, poti opta linistita pentru un machiaj retro, o rochita in buline si o pereche de pantofi lacuiti. Ai grija ca si coafura sa fie in ton cu tinuta pentru ca look-ul tau sa fie uimitor si sa il recuceresti pe iubitul tau.

Citește și:

Make-up Glam

Poti opta pentru un make-up glam daca esti adepta look-urilor stralucitoare de la care nu iti poti lua ochii. Daca te hotarasti asupra acestui tip de make-up, poti opta pentru o tinuta all black sau pentru una de-a dreptul stralucitoare. Nu iti fie teama sa intreci limitele pentru ca partenerul tau va fi oricum surprins de tinuta ta si veti avea parte de o noapte pe cinste.

foto prima pagina: machiaj natural, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.