Setari Cookie-uri

Cum sa iti iubesti corpul in mai putin de 24 de ore

Invata sa te iubesti exact asa cum esti si sa fii mandra de corpul tau!

Pentru ca in revistele de frumusete ne sunt prezentate femei cu o silueta de invidiat ca trase prin inel, ne dorim bineinteles sa aratam exact ca ele si am fi in stare (unele dintre noi) sa ne scoatem si vreo doua trei coaste pentru a incapea in cea mai mica masura a hainelor.

Trebuie sa recunosc ca si eu am avut obsesia kilogramelor in plus, ca si eu imi doream sa arat cu biscuitele pe dunga si cu sani atasati si fund bombat. Ei bine, lucrul asta nu a fost posibil, asa ca am incercat sa fac altceva.

Am inceput sa imi iubesc corpul exact asa cum este pentru ca este al meu si trebuie sa ma impac cu ideea asta!

foto: femeie fericita, shutterstock

Eu nu am reusit sa fac asta peste noapte, ba chiar mi-a luat ceva timp, dar asta m-a ajutat sa imi strang informatiile de care am nevoie si sa imi dau seama exact ce trebuie sa fac, iar pentru acest lucru ma simt indreptatita sa iti ofer si tie cateva sfaturi ce te-ar putea ajuta.

Citește și:

Nu iti mai critica corpul

Poate ca nu iti plac soldurile tale si poate nici picioarele nu sunt atat de lungi pe cat ti-ai fi dorit, dar cu siguranta ai ochi frumosi, un nasuc tare simpatic, maini delicate si pometi extraordinari. Si daca nu este asa, cu siguranta ai o talie de invidiat, sani voluptosi, piciorul mic si delicat, un zambet special sau orice altceva.

Concentreaza-te pe toate calitatile tale fizice si foloseste-te de ele. Pune-le in evidenta si fii increzatoare in propriile forte.

Fa un pic de sport si echilibreaza-ti alimentatia

Stiu ca e greu sa te imprietenesti cu sportul si stiu ca ai fi vrut sa nu spun asta. Mai stiu si ca esti pofticioasa din fire sau ca ai o slabiciune pentru carbohidrati sau dulciuri. Nu am sa iti spun sa te duci la antrenamentele atat de solicitante de la sala, dar am sa iti spun ce am facut eu in acest sens.

Citește și:

Mi-am luat o minge de pilates si am inceput sa fac exercitii cu ajutorul ei chiar la mine acasa. Este adevarat si faptul ca a stat ceva timp aruncata intr-un colt, insa m-am mobilizat si acum imi fac de lucru cu ea de cateva ori pe saptamana.

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.