Setari Cookie-uri

4 pacate ale frumusetii si cum sa le evitam

Stiai ca si tu le comiti? Vezi care sunt cele mai mari pacate ale frumusetii si cum poti sa le indrepti!

Imi place sa ma machiez si sa am grija de tenul meu, de pielea mea, de parul si unghiile mele. Imi place ca atunci cand ies din casa sa arat bine si sa ma simt bine in pielea mea. Recunosc ca ma ajut in fiecare zi de produsele de make-up care reprezinta aliatul meu in ceea ce priveste relatia dintre mine si oglinda de pe hol.

Ma uit. Imi place. Am plecat.

Nu-mi place, o iau de la capat pana cand sunt multumita de rezultat. Mi se intampla ca peste zi sa mai arunc cate un ochi in oglinda. Stiu ca si tu faci asta. Este acel moment in care esti la baie si te speli pe maini, iar in fata ta este o oglinda care pare sa iti schimbe total imaginea de dimineata.

foto: femeie frumoasa, shutterstock

Acum tenul este lucios, mascara incepe sa pice, fardul de ochi se strange, iar rujul a mai ramas doar pe conturul buzelor si ofera o imagine total neplacuta.

Crezi ca se intampla asta doar pentru ca nu sunt eu un make-up artist desavarst?nici vorba. Uite care sunt adevaratele motive:

Citește și:

1. Alege tipul de machiaj potrivit structurii fetei tale

Stiu ca vrei sa adopti machiajul lui Kim Kardashian pentru ca isi evidentiaza foarte tare pometii si vrei sa ai si tu acest lucru. Incearca sa vezi care este cel mai potrivit tip de machiaj pentru tipul tau de fata, pentru structura acesteia.

Stii vorba aceea: Nu-i frumos ce e la moda, e frumos ce iti sta bine.

2. Hidratare, hidratare, hidratare

Asa cum te speli pe fata in fiecare dimineata si in fiecare seara, asa trebuie sa iti hidratezi si tenul. De ce insist atat de mult pe acest pas? pentru ca avem uneori tendinta sa credem ca lotiunea demachianta este suficienta si ca ofera hidratarea necesara tenului, sau ca tenul gras este hidratat peste masura si nu mai are nevoie de un adjuvant din partea noastra.

Stiai ca tenul gras sufera de deshidratare?

Ar trebui ca acest lucru sa fie un reflex in ceea ce priveste ingrijirea tenului si sa nu uiti niciodata de el. Frumusetea tenului provine din interior, iar hidratarea este cel mai important pas catre un ten perfect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.