Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Secretul tenului perfect, din minunile Indiei!

Pe langa o cultura fascinanta, locuri care iti taie rasuflarea si oameni minunati, India a oferit lumii una dintre cele mai complexe si mai apreciate ramuri ale medicinii alternative - Ayurveda.

Intr-o abordare holistica, medicina ayurvedica isi propune sa gaseasca echilibrul suprem intre existenta fizica, mentala si spirituala, aducandu-le pe toate intr-o singura unitate. Un rol esential in reglarea dezechilibrelor organismului il joaca, in medicina ayurvedica, extrasele si produsele-tratament pe baza de plante. Sute de specii de plante si zeci de metode de utilizare conlucreaza pentru crearea combinatiilor perfecte, pe care organismul nu doar sa le accepte, dar sa le imbratiseze ca fiind parte din el.


Una dintre plantele de baza ale medicinii ayurvedice, folosite de peste 4000 de ani in India pentru tratarea afectiunilor pielii, pentru vindecare, dar si pentru infrumusetare si ingrijire, este Neem, un copac din familia mahonului. Acest arbore, vesnic verde, produce in frunzele, scoarta si semintele sale, un adevarat cocktail de substante active cu valoare medicinala.

Venind in intampinarea tendintei femeilor moderne de a recurge, pe cat posibil, la metode cat mai naturale de ingrijire a tenului, Himalaya Herbals a introdus in portofoliul sau gama de produse pe baza de Neem, menita sa curete si sa purifice tenul in profunzime, dar si sa ofere, in acelasi timp, toate beneficiile unui produs de infrumusetare: rasfat, relaxare si stare de bine. Pastrand abordarea originala, intreaga planta este folosita in procesul de fabricatie – scoarta, funza, semintele, radacina – rezultand produse cu ingrediente active 100% naturale, intr-o formula cu proprietati antibacteriene, antiseptice si antifungice, dar delicata si blanda cu pielea.

Pornind de la abordarea holistica a medicinii ayurvedice, produsele din gama Neem isi propun sa actioneze nu doar izolat, la nivelul pielii, tratand superficial, ci sa ajute organismul sa atinga acel echilibru perfect prin detoxifiere, purificare si intr-un final auto-vindecare. Ayurveda considera ca Neem genereaza caldura in organism, caldura necesara pentru producerea de energie si pentru contracararea influentelor negative din exterior – poluare, toxine, situatii generatoare de stres. Produsele din gama Neem, concepute in diverse formule pentru intampinarea nevoilor tenului in variate momente ale zilei sau ale lunii, protejeaza tenul si sustin vindecarea.

Spuma purificatoare pentru curatarea fetei cu Neem este o formula blanda, creata pentru orice moment din zi cand simti ca tenul tau are nevoie de o improspatare. Tenul este curatat de impuritati, iar extractul de Neem regleaza secretia de sebum si mentine senzatia de prospetime pe durata intregii zile.

Gelul purificator pentru curatarea tenului cu Neem, fara sapun, actioneaza similar spumei si este o alternativa buna pentru momentele in care poti acorda ritualului de ingrijire a tenului mai mult de 2-3 minute. Extractele de Neem si Sofran indian indeparteaza sebumul si lupta impotriva bacteriei ce cauzeaza cosurile. Pentru ingrijirea corpului si a manilor, Himalaya a creat Sapunul protector cu Neem si Sofran Indian, un produs din baza vegetala, ce curata delicat pielea mainilor si a corpului, avand efect antibacterian.

Cel putin de 1-2 ori pe saptamana tenul are nevoie de un pic mai mult din timpul tau pentru ingrijire in profunzime. Pentru aceste momente speciale au fost create Exfoliantul purificator pentru fata cu Neem si Masca purificatoare cu extract de Neem. Cu granule fine de sambure de caise, ce indeparteaza celulele moarte, si actiune antibacteriana datorata extractului de Neem, Exfoliantul purificator este alegerea ideala pentru a conferi luminozitate tenului prin curatarea punctelor negre si a celulelor moarte. Iar pentru un rasfat regal pentru tenul tau, de cel putin o data pe saptamana foloseste Masca purificatoare cu Neem, Sofran Indian si Argila. Combinatia dintre cele trei ingrediente active regleaza secretia de sebum, racoreste, catifeleaza, curata si vindeca tenul, lasand o piele cu aspect neted si o textura ce emana sanatate.


Gaseste echilibrul organismului tau si lasa-te rasfatata de produsele din gama Neem de la Himalaya!
Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.
Detalii sunt disponibile si pe Facebook.


Kudika
29 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.