Setari Cookie-uri

Cel mai bun kit de frumusete pentru o vacanta perfecta

Afla ce nu trebuie sa iti lipseasca din bagajul pentru vacanta

Perioada vacantelor este din ce in ce mai aproape si ne gandim deja unde sa ne petrecem cele mai frumoase zile din aceasta vara. Pentru ca vremea ne permite, ne gandim de cele mai multe ori la vacante petrecute in destinatii cat mai exotice.

Dar pana sa plecam in vacanta, cel mai important lucru pe care trebuie sa il facem este bagajul. Avem nevoie de un bagaj perfect gandit si foarte bine organizat pentru ca nimic sa nu ne lipseasca. Daca barbatii isi arunca trei tricouri si doua perechi de pantaloni intr-un rucsac, noi avem nevoie de mult mai multe lucruri. Cat mai multe randuri de haine, accesorii si incaltaminte, dar si un kit de frumusete foarte bine pus la punct.

Iata ce trebuie sa contina acesta:

Portfard

Portfard disponibil pe site-ul Avon.ro - pret: 35 lei

Pentru ca produsele tale de frumusete sa fie in siguranta si sa le poti aranja asa cum vrei, un portfard este obligatoru sa il ai in bagajul tau perfect pentru vacanta.

Citește și:

Trusa de farduri

Paleta trei farduri mate disponibila pe site-ul Melkior.ro - pret: 49,90 lei

Si nu orice trusa de farduri ci trusa de farduri preferata care te poate scoate din orice incurcatura. Trebuie sa fie in kit-ul tau de frumusete pentru vacanta.

Mascara

Mascara rezistenta la apa Super Shock Max disponibila pe site-ul Avon.ro - pret: 29 lei

Un rimel nu trebuie sa iti lipseasaca niciodata din geanta, asa ca nu incape discutia sa il lasi acasa atunci cand pleci in vacanta. Incearca sa optezi pentru unul rezistent la apa.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.