Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru ca genele false sa arate cat mai natural

Ce trebuie sa faci pentru ca genele tale false sa arate cat mai natural?

Tehnicile de make up evolueaza din ce in ce mai mult, iar accesoriile care vin in sprijinul nostru pentru a ne infrumuseta asa cum ne dorim sunt disponibile intr-o paleta foarte larga.

Astazi am ales genele false pentru ca sunt un element important in rutina de make up a fiecareia dintre noi.

Rar mi-a fost dat sa vad gene false aplicate corect sau cel putin aproape de corectitudine astfel incat sa nu se vada lipiciul, sa nu se desprinda pe la colturi sau sa nu fie din cel mai ieftin plastic posibili.

Bineinteles ca genele false nu pot fi confundate cu cele naturale si nici nu le putem asemana, insa sunt atat de multe trucuri cate ne pot ajuta sa estompam un pic din falsitatea acestor accesorii incat este si pacat sa nu ne folosim de ele.

gene false

foto: profil feminin, shutterstock

Nimic nu este mai neplacut decat sa vezi un machiaj realizat curat si o pereche de gene false ce lasa impresia unor picioare inestetice de paienjeni.

Citește și:

Pentru ca genele false sa arate cat mai natural trebuie sa apelezi de fiecare data la urmatoarele trucuri:

1. Alege calitatea

Pentru ca genele false sa nu arate precum niste fire de matura, alege unele de calitate superioara. Cu siguranta vei fi remarcata si admirata pentru alegerea ta rafinata.

2. Aplica mascara pe genele tale naturale

Genele false sunt destul de grele pentru pleoapele noastre asa ca ar fi bine sa aplici un strat de mascara pe genele naturale inainte de a le aplica pe cele false.

3. Taie genele false

Genele false sunt realizate dupa un tipar general si cu siguranta nu se potrivesc fiecareia dintre noi. Pentru a evita situatiile neplacute, taie genele astfel incat sa se potriveasca perfect peste ale tale.

4. Adauga adezivul

Adauga adezivul putin cate putin astfel incat toata suprafata bandei sa fie acoperita. Asteapta apoi cateva secunde pentru ca adezivul sa se usuce usor.

Citește și:

5. Lipeste-le!

Folosindu-te de degete, lipeste genele false incepand din coltul exterior al ochiului catre coltul interior. Preseaza foarte usor genele astfel incat adezivul sa se lipeasca suficient de bine incat sa nu cada pe parcursul zilei.

PONT: Pentru un look si mai natural, pe coltul exterior al ochiului aplica genele false deasupra genelor tale naturale.

IMPORTANT: Ai grija sa acoperi urmele de adeziv cu un fard pentru ca efectul natural sa fie si mai bine realizat.

foto prima pagina: machiaj dramatic, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.