Setari Cookie-uri

9 Produse de ingrijire esentiale pentru o vara caniculara

Caldura verii poate avea efecte negative asupra pielii, a parului si mai ales a zonelor sensibile precum ochii si buzele. De aceea trebuie sa ne asiguram ca avem grija de noi asa cum trebuie si mai ales ca avem la indemana produsele potrivite pentru o ingrijire completa.

Pentru ca vara si-a intrat complet in drepturi, este timpul sa vorbim despre produsele ideale pentru o ingrijire corecta a pielii, a parului, a buzelor si a tenului. Fiecare parte a corpului nostru necesita folosirea produselor special destinate pentru a nu avea parte de experiente neplacute si pentru a evita posibilele iritatii ale pielii.

Balsam de buze

Pielea fina a buzelor are nevoie de protectie si ingrijire speciala pe timp de vara, asa ca alege un produs special destinat ingrijirii buzelor.

Balsam de buze disponibil pe site-ul Avon.ro - pret: 6,99 lei

Spray pentru protectie solara

Razele ultraviolete ne ofera un bronz superb, dar in acelasi timp imbatranesc pielea si ofera un aspect uscat. Nu uita sa aplici in fiecare zi produse cu protectie solara atat in sezonul calduros cat si in cel friguros.

Spray 3 in 1 Protectie inalta FPS 30 disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro - pret: 56 lei

Citește și:

Balsam pentru corp

Pe timp de vara pielea noastra are nevoie de hidratare mai mult ca oricand, asa ca acest balsam pentru corp este ideal pentru o piele catifelata.

Balsam nutritiv catifelat pentru corp disponibil pe site-ul Melkior.ro - pret: 139,90 lei

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.