Setari Cookie-uri

Advertorial (P)Balsamurile de buze de la Himalaya Herbals protejeaza, catifeleaza si previn uscarea!

Buzele formeaza zambete, soptesc cuvinte de dragoste, emana senzualitate doar... fiind. Un pic de luciu, un aspect sanatos si o culoare placuta a buzelor pot schimba complet aspectul gurii si, astfel, intreaga fizionomie. Nu e de mirare, asadar, ca produsele de ingrijire pentru buze ocupa un loc atat de important pe lista noastra de prioritati.

Lasand un pic la o parte toate beneficiile pentru infrumusetare, balsamurile de buze au si un rol esential in ingrijire. Alegerea unui produs adecvat nevoilor pielii sensibile a buzelor, care sa hraneasca si sa protejeze, trebuie sa fie prioritara. Medicii avertizeaza ca aplicarea unui luciu de buze fara niciun fel de substante nutritive sau factor de protectie solara nu face decat sa concentreze, creand un efect de lupa, razele solare asupra gurii ducand la uscarea buzelor si aparitia de crapaturi ce pot degenera in alte afectiuni, mai serioase si mai neplacute, ale pielii.

Pentru ca pielea de pe buze este foarte fina, iar zona este puternic vascularizata, substantele din produsele de ingrijire sunt absorbite rapid si in cantitate mare. Este nevoie, asadar, ca ingredientele din produsele cosmetice destinate ingrijirii buzelor sa fie cat mai „prietenoase” cu organismul, cat mai putin daunatoare si cat mai hranitoare.

Himalaya Herbals a creat linia de produse pentru ingrijirea buzelor cu ingrediente active 100% naturale, fara petrol, coloranti artificiali sau conservanti.

Buzele, asemenea pielii de pe orice alta zona a corpului, au nevoie de protectie impotriva razelor ultraviolete. Pentru momentele in care te expui pentru un timp indelungat la soare, in vacantele pe malul marii, dar si pentru protectia de zi cu zi, foloseste Balsamul pentru buze cu protectie UV. Are SPF 30, este rezistent la apa si ofera protectie impotriva razelor UVA si UVB. Uleiul din Floarea-soarelui hidrateaza si hraneste buzele, iar Uleiul din seminte de Struguri protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale razelor UV.

Pentru ingrijire naturala, dar si stralucire si un pic de culoare, Himalaya Herbals a creat Balsamul pentru buze cu Ulei din seminte de Capsune. Buzele sunt hidratate si catifelate si capata o nuanta delicata si un luciu fin. Uleiul din seminte de Capsune hidrateaza buzele si este un puternic antioxidant, iar Uleiul din samburi de Caise calmeaza buzele crapate.

In ingrijirea buzelor, ca in orice alt aspect al ingrijirii si sanatatii, natura ne furnizeaza intotdeauna solutii simple, dar atat de eficiente. Balsamul pentru buze cu Unt de cacao de la Himalaya Herbals are un puternic efect hidratant, previne craparea, uscarea si descuamarea buzelor. Untul de Cacao calmeaza iritatiile si confera o textura catifelata si o stralucire naturala. Folosit regulat, Untul de Cacao ajuta la refacerea tesuturilor epidermei si stimuleaza sinteza colagenului, iar vitamina E din compozitia sa protejeaza impotriva poluarii si a radiatiilor daunatoare UV. Untul din Arbore de Sal este folosit frecvent in medicina ayurvedica pentru proprietatile sale hranitoare, emoliente si antiinflamatoare. Este, de asemenea, un puternic antioxidant, este usor absorbit de piele, conferindu-i o textura placuta si un aspect sanatos.

In alegerea unui balsam de buze trebuie sa ne orientam intotdeauna catre un produs hranitor, cu ingrediente menite sa protejeze pielea sensibila. Balsamul hranitor pentru buze de la Himalaya Herbals previne uscarea buzelor, le catifeleaza si le protejeaza. Uleiul din germeni de Grau este o sursa importanta de vitamina E, ce hraneste si emoliaza buzele, iar Uleiul din seminte de Morcovi confera protectie naturala impotriva efectelor daunatoare ale razelor UV.

Ingrijeste si rasfata-ti buzele, soaptele, zambetul!

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibila in farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.

Detalii sunt disponibile si pe Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.