Setari Cookie-uri

Uleiul de corp - aliatul tau in frumusete

Uleiul de corp este cea mai buna alegere pentru o piele fina si catifelata!

Pentru ca pielea ta sa iti pastreze frumusetea si stralucirea are nevoie de ingrijire speciala in fiecare zi. Cel mai important lucru pe care trebuie s ail oferim pielii este hidratarea. Indiferent de anotimp pielea ta are nevoie de o hidratare completa si de cele mai bune produse de ingirjire.

Stiu ca cele mai multe dintre noi opteaza adesea pentru creme si lotiuni de corp crezand ca sunt mult mai hidratante si mai potrivite pentru piele decat un ulei de corp.

Unul dintre cele mai mari mituri despre uleiul de corp este acela ca ingrasa pielea si ii ofera un aspect neplacut si o senzatie deranjanta.

foto: femeie la spa, shutterstock

Ceea ce nu stim despre uleiul de corp este faptul ca pielea il absoarbe mult mai repede si pastreaza nivelul optim de hidratare mult mai mult decat o crema sau o lotiune obisnuita.

Te-ai gandit vreodata sa apelezi la un ulei de corp pentru ingrijirea pielii tale? Ai face bine sa o faci si am sa iti spun si de ce:

Citește și:

• Uleiul de corp ofera un plus de hidratare fara de cremele sau lotinunile obisnuite
• Uleiul de corp pastreaza nivelul de hidratare al pielii inteaga zi
• Uleiul de corp are proprietati relaxante ce te vor ajuta in fiecare zi sa i un tonus excelent si o energie debordanta
• Uleiul de corp este cel mai des utilizat pentru ingirjirea pielii bebelusilor. De ce? Pentru ca pielea lor sensibila are nevoie de cea mai buna ingrijire
• Unele uleiuri de corp contin nutrientii perfecti pentru a imbunatatii aspectul pielii si pentru a-i pastra tonusul
• Uleiurile de corp ajuta la diminuarea micilor imperfectiuni ale pielii
• Unele uleiuri de corp au proprietati tamaduitoare pentru diverse afectiuni si dureri usoare

Stiai ca unele uleiuri sunt special create pentru a-ti imbunatatii starea de spirit? Tot ce trebuie sa faci este sa gasesti uleiul care ti se potriveste cel mai bine, care sa aiba aroma preferata si un parfum delicat.

Citește și:

Sfat: Foloseste uleiul de corp imediat ce ai ieist din dus si ai pielea inca umeda. Acesta va intra in piele mult mai repede si nu ai de ce sa iti faci griji cu privire la patarea hainelor.

Pentru o hidratare ideala, pentru o piele catifelata si stralucitoare iti recomand sa folosesti uleiul de bebelus. Este creat special pentru cea mai sensibila si delicata piele, iar proprietatile lui numeroase le vei observa in cel mai scurt timp de la utilizare.

foto prima pagina: femeie frumoasa, shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.